Za nakup se morate prijaviti
brisbone aaa editorbrisbone aaa editor SolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editorSolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editor SolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editorSolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editor 3DEXPERIENCE COMPASS3DEXPERIENCE COMPASS
Splošne informacije: 01 422 49 00
  • Storitve 3D tiskanja in skeniranja
  • Tehnična informatika
  • CNC servis
  • 3D tiskalniki in 3D skenerji

Storitve 3D tiskanja polimerov in 3D skeniranja

Ponujamo celovito storitev 3D tiskanja kosov iz polimerov in kovin. 
  • Na osnovi vašega 3D CAD modela natisnemo izdelek ali malo serijo izdelkov.
  • Na osnovi risbe pripravimo 3D CAD model in ga natisnemo.
  • Če nam prinesete obstoječi izdelek, ga poskeniramo s pomočjo 3D skenerja, pripravimo 3D CAD model in ga natisnemo. Ta postopek se imenuje povratno inženirstvo.

Svetujemo pri izbiri ustrezne tehnologije in materialov.  

FFF:
Materiali: RSA, PLA, TPU, PETG, ASA+, ASA, ABS+, ABS, Nylon PA-12, Leseni filamenti, FLEWX, PVA
Lastnosti: ozko tolerančno območje (±0.2mm/±0.2%)
Maksimalna dimenzija: 310 x 310 x 310 mm

SLA:
Materiali: akril, casting, dental, flexible
Lastnosti: Danes najbolj natančen postopek 3D tiskanja. SLA tiskanje omogoča tiskanje gladkih površin, detajlov, transparentnih kosov in 100% zapolnjenih kosov. Postopek se uporablja v industriji (funkcionalni natančno izdelani prototipi, orodja, kalupi, modeli, razni strojni deli) umetnosti (umetniški izdelki kot so kipci, nakit ipd.) kot tudi v medicini in zobotehniki.
Maksimalna dimenzija: 200 x 200 x 180 mm

SLS:
Materiali: PA11, PA11 za prehrambene artikle, TPU, PP, GF, ESD
Lastnosti: Omogoča tiskanje funkcionalnih kosov z izjemnimi mehanskimi in kemičnimi lastnostmi za potrebe prototipne kot tudi maloserijske proizvodnje. Pri tej tehnologiji ne potrebujemo podpor. Pri načrtovanju kosov smo lahko popolnoma fleksibilni.
Maksimalna dimenzija: 300 x 300 x 300 mm 

MBJ:
Materiali: kovine
Lastnosti: 3D tiskanje kovinskih kosov. Vrhunska površinska obdelava in ločljivost v primerjavi z laserskimi sistemi 3D-tiskanja. Rezultat tiskanja so izotropni kosi polne gostote, brez notranjih napetosti. 3D tiskanje oblik, ki jih je nemogoče izdelati s konvencionalnimi postopki (notranji kanali, izvotlitve itd.)
Maksimalna dimenzija: 350 x 222 x 200 mm
FFF (Fused Filament Fabrication) ali FDM (Fused Deposition Modeling) je postopek 3D tiskanja, pri katerem talimo termoplastičen material in ga po plasteh nanašamo na mesto nastajajočega kosa. Material...
SLA 3D tisk oz. stereolitografija je dodajalni postopek, ki temelji na utrjevanju fotopolimerne smole. Smolo utrjujemo po plasteh z natančno usmerjenim ultravijoličnim laserskim žarkom. Utrdi se le po...
Selektivno lasersko sintranje je tehnologija aditivne proizvodnje (AM), ki z visokozmogljivim laserjem sintra majhne delce polimernega prahu v trdno strukturo na podlagi 3D modela.


Prijava