Za nakup se morate prijaviti
brisbone aaa editorbrisbone aaa editor SolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editorSolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editor SolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editorSolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editor 3DEXPERIENCE COMPASS3DEXPERIENCE COMPASS
Splošne informacije: 01 422 49 00
 • 3D tiskalniki in 3D skenerji
 • Tehnična informatika
 • CNC servis
 • Storitve 3D tiskanja in skeniranja

Namizni 3D tiskalnik ETEC D4K

ETEC D4K je namizni 3D-tiskalnik profesionalne kakovosti z najvišjo ločljivostjo. Poleg najvišje hitrosti med standardnimi DLP-tiskalniki D4K podjetja ETEC zagotavlja izjemno natančne kose z najbolj podrobnimi detajli. D4K je združljiv z večino materialov podjetja ETEC, vključno z materiali, primernimi za končne aplikacije, zobozdravstvo in nakit.

D4K je osnovan na najzanesljivejšem 4K DLP projektorju in uporablja patentirano tehnologijo spajanja PSA, ki omogoča nizke sile odlepljanja med plastmi. ETEC je izvirni izumitelji tehnologije DLP 3D-tiskanja.

Glavne prednosti tiskalnika: 
 • DLP tehnologija omogoča izdelavo izdelkov z utrjevanjem tekoče smole
 • uporablja se predvsem v industriji za izdelavo prototipov, malih serij, končnih izdelkov, v proizvodnji nakita, kot tudi v zobozdravstvu in protetiki
 • visoka natančnost tiskanja
 • resolucija po Z-osi: 25 ~ 100 μm
 • resolucija X/Y: 25 μm 
 • uporabniku prijazen uporabniški vmesnik
 • velikost tiskanja: 148x83x110 mm
 • odlična kakovost površine - gladka neporozna površina izdelka
 • podpira različne smole z različnimi mehanskimi in kemičnimi lastnostmi (od trdih in togih, temperaturno odpornih materialov, do voska za kalupe)
 • izdelava zelo drobnih detajlov...
Visoka natančnost in ločljivost.

Osnovan na industrijskem čipu 4K DLP, D4K predstavlja 3D tiskalnik z najvišjo ločljivostjo med vsemi 4K namiznimi 3D tiskalniki na trgu.

Patentirana tiskalniška tehnologija omogoča D4K doseganje ločljivost že do 25 µm v osi X in Y, kar omogoča izdelavo kosov z neverjetno drobnimi detajli in je zato primeren za številne aplikacije - kot so nakit, zobna tehnika in potrošniška elektronika - kjer je natančnost ključnega pomena.

Ti izjemno natančni kosi imajo zelo gladko površino zaradi patentiranega procesa nastavitve slikovnih pik, ki zahteva zelo malo ali celo nič obdelave po tiskanju.
ETEC D4K_visoka_natancnost_in_locljivost
ETEC D4K_enostavna_uporaba
Enostavna uporaba.

Malo gibljivih delov in enostaven programski vmesnik olajšata izdelavo visoko ločljivih delov profesionalne kakovosti.

D4K je namizni tiskalnik, enostaven za uporabo. Omogoča preprosto nastavitev vaših tiskalnih nalog z uporabniku prijaznim programskim vmesnikom, ki optimizira usmeritev delov in podpornih struktur za maksimiranje uspeha in učinkovitosti izdelave. S sposobnostjo obdelave številnih ETEC-ovih materialov, je sprememba materiala na D4K preprosta in traja manj kot 2 minuti.
Dostopno industrijsko tiskanje

Profesionalno tiskanje 3D za eno tretjino operativnih stroškov primerljivih sistemov.

Uporabniki ne potrebujejo več kompromisov med kakovostjo kosov, hitrostjo tiskanja in dostopnostjo. D4K ponuja profesionalno 3D tiskanje z nizkimi stroški, kar omogoča dostop do prednosti dodajalne izdelave za vse oblikovalce in inženirje.
ETEC D4K_dostopno_tiskanje
ETEC D4K_materiali
Široka združljivost materialov

D4K ima material za vsako aplikacijo, od visoko ločljivih trdih plastik do materialov za zobozdravstvo, ki so odobreni s strani FDA, do voskov, primernih za ulivanje nakita. Zaradi industrijskega DLP čipa in močnega 385-nanometrskega svetlobnega vira lahko tiskalnik učinkovito tiska širok nabor materialov. Ne glede na to, katera aplikacija je v igri, lahko D4K natisne material z zahtevanimi lastnostmi. Za razliko od nekaterih konkurenčnih sistemov, rok trajanja neuporabljenega materiala nikoli ni problematičen, saj se lahko vsaka nestrjena smola enostavno shranjuje in uporablja več mesecev, kar omogoča ekonomično uporabo materiala.

Uporaba svetlobnega vira z valovno dolžino 385 nm tudi omogoča tiskanje izjemno prozornih materialov. Čeprav vsi UV-strjevalni materiali zahtevajo dodajanje fotoiniciatorjev, jih tisti, ki se strdijo s svetlobo valovne dolžine 385 nm, zahtevajo bistveno manj, saj pri tej valovni dolžini dosežejo najvišjo absorpcijo. Ker so fotoiniciatorji rumene barve, dodajanje večjih količin k materialu povzroči rumenkast ton izdelkov.

Povezani produkti

Hitra proizvodnja trdnih, popolnoma izotropnih končnih delov
Največji DLP 3D tiskalnik na svetu za serijsko proizvodnjo končnih izdelkov velikih dimenzij.


Prijava