Za nakup se morate prijaviti
brisbone aaa editorbrisbone aaa editor SolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editorSolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editor SolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editorSolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editor 3DEXPERIENCE COMPASS3DEXPERIENCE COMPASS
Splošne informacije: 01 422 49 00
 • 3D tiskalniki in 3D skenerji
 • Tehnična informatika
 • CNC servis
 • Storitve 3D tiskanja in skeniranja

Namizni 3D tiskalnik ETEC Envision one

Envision One uporablja patentirano tehnologijo cDLM (continuous digital light manufacturing), ki omogoča neprekinjeno tiskanje. Z zelo malo ali brez zamika med plastmi, Envision One zagotavlja izjemno hitrost, ločljivost tiska, površinsko obdelavo in lastnosti delov.

Glavne prednosti tiskalnika: 
 • cDLM tehnologija omogoča izdelavo izdelkov z utrjevanjem tekoče smole in neprekinjeno tiskanje
 • uporablja se v industriji za izdelavo večjih serij
 • tisk v prostornini 3l zaključi v samo 4,5 urah - 30% hitreje kot konkurenčni sistemi in 10-krat hitreje kot namizni SLA.
 • s pomočjo dolgoverižnih polimerov zagotavlja trdne, popolnoma izotropne kose
 • visoka natančnost tiskanja
 • resolucija po Z-osi: 50 ~ 150 μm
 • resolucija X/Y: 93 μm 
 • uporabniku prijazen uporabniški vmesnik
 • velikost tiskanja: 180x101x175 mm
 • odlična kakovost površine oziroma gladka neporozna površina izdelka
 • podpira različne smole z različnimi mehanskimi in kemičnimi lastnostmi (od trdih in togih do temperaturno odpornih materialov)
 • izdelava zelo drobnih detajlov...
21708,80 € (26484,74 € z DDV)

Dodaj v košarico
Pošlji povpraševanje

Video

Za ogled video vsebin morate potrditi funkcionalne piškotke.
Hitro neprekinjeno tiskanje

Postopek cDLM omogoča neprekinjeno tiskanje brez potrebe po odstranjevanju vsake plasti s filma po polimerizaciji.

Območje brez polimerizacije ("dead zone") se oblikuje z ustvarjanjem tanke plasti kisika nad filmom na tiskalni plošči. V tem območju se proces polimerizacije zavira, kar zagotavlja, da se tiskana plast prilepi na plast zgoraj in ne na film tiskalne plošče. Prav to območje omogoča neprekinjeno tiskanje, pri katerem se tiskalna plošča lahko neprekinjeno premika v osi Z, kar vodi v hitrejše in zanesljivejše tiskanje.
ETEC Envision One_Hitro neprekinjeno tiskanje
ETEC Envision One_prožnostni moduli
Najboljše lastnosti natisnjenih kosov v svojem razredu

Envision One cDLM ustvarja končne kose z lastnostmi, ki izpolnjujejo ali presegajo lastnosti tradicionalno izdelanih plastičnih komponent, kot so brizgane plastike. Za razliko od večine plastičnih metod dodajanja materiala deli, ustvarjeni s pomočjo cDLM, sestojijo iz prepletajočih se dolgih polimernih verig, kar pomeni, da so popolnoma izotropni. To je bistvena razlika od procesov, kot je FDM, ki ustvarjajo anizotropne dele z malo ali brez polimernih verig med vsako plastjo. Za ustvarjanje teh dolgih polimernih verig morajo biti tiskalniki sposobni obdelovati viskozne smole, ki zahtevajo velike količine energije za polimerizacijo. Zaradi visoke viskoznosti te smole ni mogoče brizgati (PolyJet), z vektoriziranimi postopki polimerizacije (SLA) pa bi obdelava trajala predolgo.
Tiskanje visoke ločljivosti

Envision One cDLM zagotavlja najboljšo ločljivost in natančnost tiskanja, kar omogoča izjemno ostre podrobnosti in tesne tolerance. DLP je znan po izjemno visoki ločljivosti kosov, in Envision One cDLM dviguje natančnost na nove višave. Uporaba industrijskih DLP čipov namesto cenejših čipov za široko potrošnjo in prilagojenega optičnega sistema omogoča visok kontrast in minimalno popačenje projicirane slike, kar vodi do natančnosti do mikronskega nivoja. Proces tiskanja cDLM brez uporabe kupole odpravlja "učinek kupole" in zagotavlja izjemno natančnost v osi Z.
ETEC Envision One_visoka ločljivost
ETEC Envision One_programska oprema
Uporabniku prijazna programska oprema

Možgane Envision One cDLM predstavlja Envision One RP, ki poenostavlja celoten postopek izdelave in zagotavlja optimalno usmeritev delov, nastavitve tiskanja ter produktivnost tiskalnika.

Intuitivna in enostavna programska oprema Envision One RP avtomatizira generiranje podpornih struktur in usmerjanje kosov, medtem ko integrirano orodje za popravljanje datotek popravi mreže in pripravi kose za tisk. Oblačna programska oprema omogoča uporabnikom oddaljeno upravljanje sistema, pošiljanje nalog večim tiskalnikom in spremljanje napredka nalog, medtem ko posodobitve programske opreme in vdelane programske opreme prek zračne povezave zagotavljajo, da imajo uporabniki dostop do najnovejših orodij in postopkov.

Povezani produkti

Namizni 3D tiskalnik visoke ločljivosti za tiskanje nakita, zobotehničnih izdelkov in drugih majhnih delov.
Največji DLP 3D tiskalnik na svetu za serijsko proizvodnjo končnih izdelkov velikih dimenzij.


Prijava