Za nakup se morate prijaviti
brisbone aaa editorbrisbone aaa editor SolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editorSolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editor SolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editorSolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editor 3DEXPERIENCE COMPASS3DEXPERIENCE COMPASS
Splošne informacije: 01 422 49 00
 • 3D tiskalniki in 3D skenerji
 • Tehnična informatika
 • CNC servis
 • Storitve 3D tiskanja in skeniranja

Industrijski 3D tiskalnik ETEC PRO XL

Pro XL temelji na dognanjih več kot 20-letnih raziskav in razvoja vodilnih v industriji tehnologij 3D-tiskanja. Dosledno zagotavlja visoko natančnost in visoko prepustnost, da lahko vaša obsežna proizvodnja poteka po urniku. Izboljšajte splošno učinkovitost in čas izvedbe ter si zagotovite nizke stroške tiskanja. 

Pro XL, zasnovan za proizvodno okolje 24 ur na dan, 7 dni v tednu, lahko deluje brez potrebe po posredovanju uporabnika. Preprosto natisnite velike količine delov s kakovostjo, površinsko obdelavo in tolerancami, potrebnimi za končno uporabo.


Glavne prednosti tiskalnika: 
 • DLP tehnologija omogoča izdelavo izdelkov z utrjevanjem tekoče smole
 • uporablja se predvsem v industriji za izdelavo večjih serij
 • zelo visoka natančnost tiskanja 
 • resolucija po Z-osi: 25, 50, 100 μm
 • velikost tiskanja: 249 x 140 x 165 mm
 • odlična kakovost površine - gladka neporozna površina izdelka
 • podpira različne smole z različnimi mehanskimi in kemičnimi lastnostmi (od trdih in togih, temperaturno odpornih materialov, do voska za kalupe)
 • izdelava zelo drobnih detajlov...
ETEC P4K_neprekinjena_proizvodnja
Zasnovan za neprekinjeno proizvodnjo

PRO XL je zasnovan za proizvodno okolje 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Omogoča delovanje brez nadzora z minimalnim poseganjem uporabnika. Enostavno tiskajte kose v velikih količinah z zahtevano kakovostjo, površinsko obdelavo in tolerancami, potrebnimi za končne aplikacije.

PRO XL vam omogoča nadzor nad proizvodnim tokom z avtomatizirano čakalno vrsto, ki jo upravljata vgrajeni procesor in trdi disk, ter z avtomatiziranimi opozorili o zaključku nalog, ki pomagajo zmanjšati čas, ko tiskalnik ni v uporabi. Za zmanjšanje izgube časa je mogoče tiskalno ploščo hitro zamenjati, kar omogoča začetek nove naloge že nekaj minut po končanem tiskanju.

PRO XL, ki ga poganja programska oprema podjetja ETEC, je odličen za uporabo v oddaljenem podjetniškem okolju. Pošiljajte naloge na več naprav po vsem svetu prek nadzorne plošče in enostavno spremljajte napredek tiskanja, stanje naloge, število plasti in še več. S svojo izjemno zanesljivostjo je PRO XL zasnovan za nemoteno delovanje brez nadzora.
Enostavna uporaba

PRO XL odlikujejo enostavna uporaba, intuitivna programska oprema ter enostavna menjava materialov, kar uporabnikom omogoča večji fokus na ustvarjanje optimiziranih kosov in manj porabljenega časa za upravljanje strojne opreme.

Uporabniku prijazna programska oprema Envision One RP samodejno izvaja vse korake postopka tiskanja, vključno z generiranjem podpor in usmerjanjem kosov, medtem ko vgrajeno orodje za popravilo datotek zakrpa luknje v mreži in pripravi kose za tiskanje. Enostavne posodobitve programske opreme in vdelane programske opreme prek omrežja zagotavljajo, da uporabniki dostopajo do najnovejših orodij in postopkov tiskanja.

Enostavna menjava materialov v manj kot dveh minutah omogoča uporabnikom izdelavo različnih kosov z lastnostmi, prilagojenimi različnim aplikacijam, odvečni material pa se lahko shranjuje več mesecev, kar pomaga doseči dodatno stroškovno učinkovitost.

Z malo gibljivimi deli in enostavnim dostopom do optike in elektronike tiskalnika je PRO XL enostaven za servisiranje, kar pomaga zagotoviti največjo učinkovitost uporabnikom z zmanjšanjem ali odpravo izpada delovanja.
ETEC P4K_enostavna_uporaba

Povezani produkti

Namizni 3D tiskalnik visoke ločljivosti za tiskanje nakita, zobotehničnih izdelkov in drugih majhnih delov.
Hitra proizvodnja trdnih, popolnoma izotropnih končnih delov
Največji DLP 3D tiskalnik na svetu za serijsko proizvodnjo končnih izdelkov velikih dimenzij.


Prijava