Za nakup se morate prijaviti
brisbone aaa editorbrisbone aaa editor SolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editorSolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editor SolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editorSolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editor 3DEXPERIENCE COMPASS3DEXPERIENCE COMPASS
Splošne informacije: 01 422 49 00
  • 3D tiskalniki in 3D skenerji
  • Tehnična informatika
  • CNC servis
  • Storitve 3D tiskanja in skeniranja

3D tiskalniki Bambu Lab


Hitrost in kakovost za nove standarde v svetu 3D tiskanja

Če iščete zmogljiv 3D-tiskalnik, ki vas bo navdušil z izjemno hitrostjo in vrhunsko kakovostjo, so tiskalniki Bambu Lab zagotovo vredni vaše pozornosti.

3D tiskalnike Bambu Lab lahko uvrščamo med tiskalnike srednje velikosti. Ponujajo tehnično dovršeno zasnovo in impresiven nabor funkcij, s katerimi so v svojem razredu močno premešali karte. Bambu Lab X1 Carbon je najzmogljivejši 3D tiskalnik v naboru inovativne blagovne znamke Bambu Lab, ki je svojo pot začela kot eden najuspešnejših projektov na Kickstarterju, spletni platformi za množično financiranje, na kateri je 5.575 podpornikov zagotovilo 7 milijonov ameriških dolarjev za zagon projekta. Po 22 mesecih razvoja, več kot 700 testnih enotah in treh tonah porabljenih filamentov so bili v podjetju pripravljeni na prikaz rezultatov svojega dela.Profesionalno 3D tiskanje
3D tiskalnik Bambu Lab X1 Carbon ponuja revolucionarno 3D-tiskanje s številnimi inovativnimi lastnostmi. 

Glavne značilnosti:
  • Visoka hitrost tiskanja
  • Večbarvno tiskanje
  • Velik nabor materialov za tiskanje
  • Nadzor na daljavo - Bambu Handy app
  • Enostavna uporaba
  • Programska oprema Bambu Studio

Video

Za ogled video vsebin morate potrditi funkcionalne piškotke.

HITROST


Tiskalniki Bambu Lab dosegajo izjemno hitrost tiskanja do 500 mm/s s pospeškom do 20.000 mm/s2

VELIKA IZBIRA MATERIALOV


Uporabimo lahko filamente različnih proizvajalcev. Priporoča pa se Filamente Bambu Lab, ki uporabljajo tehnologijo RFID brezkontaktne identifikacije. Identifikacija omogoča priklic optimalnih nastavitev tiskanja glede na vrsto trenutno uporabljenega filamenta.

Tiskanje z zahtevnimi filamenti mu omogočajo robustne komponente, kot so karbonska vodila na osi X in Y, kaljeni jekleni zobniki, kovinski dvojni ekstruder, ki doseže temperaturo do 300 stopinj Celzija, aluminijasta in steklena tiskalna plošča ter vgrajen filtracijski sistem z aktivnim ogljem. Tiskalna postelja se lahko segreje do 120 stopinj Celzija.

Za tiskanje so na voljo številni materiali: PLA, ABS, ASA, TPU, PETG, PVA in PET, idealen pa je za tiskanje s PA, PC in polimeri, ojačanimi s steklenimi ali karbonskimi vlakni.
Velik nabor materialov

VEČBARVNO TISKANJE


Nekateri modeli imajo samodejni sistem za menjavo različnih barv in sušenje filamentov. S kombinacijo do 4 enot AMS lahko tiskamo z do 16 barvami.

KOMPENZACIJA VIBRACIJ IN EKSTRUZIJE


Algoritem za aktivno kompenzacijo vibracij in ekstruzije zagotavlja izjemno gladkost natisnjenih izdelkov.

S POMOČJO UMETNE INTELIGENCE

Dvojni sistem za avtomatsko niveliranje tiskalne mize omogoča povečano zanesljivost. Poseben skener na glavi (Bambu Micro Lidar) skrbi za ustrezen odmik šobe od podlage, kalibrira pretok ekstrudiranega polimera in nadzira nanos prve plasti. Med tiskanjem tudi zaznava in opozarja na morebitne napake.
Pomoč umetne inteligence

PROGRAMSKA OPREMA

Noben 3D tiskalnik ni stoodstotno odporen na napake, zato so tiskalniki Bambu Lab opremljeni s kamero, ki uporabniku omogoča nadzor tiska na daljavo. Tisk lahko nadziramo z mobilnimi napravami preko aplikacije Bambu Handy ali z računalnikom preko aplikacije Bambu Studio. Aplikaciji sicer ne omogočata priprave za tisk, omogočata pa nadzor nad glavnimi funkcijami tiskanja in sporočata morebitne napake med tiskanjem

Programska oprema
Za več informacij o 3D tiskalnikih Bambu Lab nam pišite na #EM#6165666a706c7062487a656765697960627d763d677c#EM# ali pokličite 01/ 422 49 00!


Prijava