Za nakup se morate prijaviti
brisbone aaa editorbrisbone aaa editor SolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editorSolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editor SolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editorSolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editor 3DEXPERIENCE COMPASS3DEXPERIENCE COMPASS
Splošne informacije: 01 422 49 00
 • 3D tiskalniki in 3D skenerji
 • Tehnična informatika
 • CNC servis
 • Storitve 3D tiskanja in skeniranja


Serija kompaktnih 3D skenerjev Polyga Compact

Stacionarni kompaktni 3D skenerji so 3D skenerji, ki so tovarniško umerjeni in imajo fiksno območje skeniranja in fiksno točnost skeniranja. 
 • so zelo priročni in enostavni za uporabo
 • na voljo je širok nabor Polyga skenerjev, ki se med seboj ločijo predvsem po območju skeniranja in po točnosti skeniranja, tako boste brez težav našli pravega za vašo aplikacijo.
 • delujejo po sistemu "plug in play", ki zajame visoko resolucijski 3D sken v manj kot sekundi z natančnostjo pod 0,025 mm.
Video

Za ogled video vsebin morate potrditi funkcionalne piškotke.

Vsestranska uporabnost

Kompaktni 3D skenerji so odlična izbira za vsa podjetja, obrtnike, akademske inštitucije, studie vizualnih efektov in raziskovalnih laboratorijev, kateri potrebujejo natančne in zanesljive 3D skene za vizualizacijo in merilne aplikacije, to vključuje:

 • Reverzni inženiring
 • strojni vid
 • Znanstvene meritve in dokumentacijo
 • Zagotavljanje kakovosti
 • 3D modeliranje
 • Hitro izdelavo prototipov / 3D tiskanje

 • kompaktni skener

  Kateri 3D skener Polyga Compact je prava izbira za vas?

  Serija Polyga Compact ponuja širok nabor 3D skenerjev za digitalizacijo velikih do zelo majhnih realnih objektov v računalniške 3D modele.

  tabela-modeli-polyga-slo
  polyga l6

  Enostavna nastavitev

  polyga Preprosto priključite 3D skener Polyga Compact ter na svoj računalnik namestite priloženo profesionalno programsko opremo FlexScan3D. S tem je sistem je že pripravljen za 3D skeniranje.

  Hitro skeniranje 3D oblike

  polyga Le nekaj minut po namestitvi 3D skenerja, skener zajame skene z več milijoni 3D merilnih točk v manj kot eni sekundi z visoko natančnostjo.

  Intuitiven za uporabo

  polyga 3D skenerji ustvarijo skene predmetov iz fizičnih objektov s klikom na gumb. Sistema ni potrebno kalibrirati ali ponovno umerjati. Prihranite čas in povečajte produktivnost.

  Vzemite ga na teren

  polyga Ti namizni 3D skenerji z elegantno in vitko konstrukcijo olajšajo prenašanje, tako da ga brez težav lahko uporabljate za delo na terenu. Položite ga v kovček in pripravljen je za na teren.

  Kako deluje

  polyga how it works

  3D skenerji Polyga Compact zajamejo 3D sliko tega, kar vidijo ob trenutni postavitvi. Za generiranje digitalnega modela, je potrebno zajeti skene iz vseh zornih kotov.

  Za skeniranje potrebujemo 3D skener in programsko opremo:

 • 3D skener: Izvor svetlobe (LED žarnica) projicira serijo vzorcev na objekt, ki ga skeniramo. Ko so svetlobni vzorci projicirani na objekt se vzorci popačijo. Dve kameri nato posnameta slike popačenih vzorcev in jih pošljeta programu FlexScan3D, da jih obdela.

 • Program FlexScan3D: Program je nadzorni center, ki vodi celotni postopek skeniranja. Zajete slike uporablja za izračun globine predmeta in informacij o površini za ustvarjanje 3D skena. FlexScan3D nato očisti, poravna, združi in spoji več skeniranih posnetkov (znano kot naknadna obdelava), da ustvari popoln digitalni 3D model.
 • Avtomatiziran postopek 3D skeniranja

  V kombinaciji z rotacijsko mizo 3D skenerji Polyga Compact ustvarijo boljše digitalne 3D modele hitreje, kot če to delamo ročno (do 3x).

  Enostavno objekt samo postavite na rotacijsko mizo in nato z vašim klikom sistem naredi vse ostalo.

  Avtomatizacija nam prihrani veliko časa še posebej, ko skeniramo večjo količino podobnih objektov.

  S tem se zmanjša ročno delo in vedno dobimo kakovostne rezultate skeniranja.
  polyga
  polyga

  Integrirajte 3D skeniranje v vašo napravo

  S 3D skenerji Polyga Compact lahko svojim operacijam hitro dodate zmogljivosti 3D skeniranja.

  Vsak sistem vključuje komplet za razvoj programske opreme (SDK) in različne možnosti povezave.

  SDK je na voljo za 64-bitni Windows 10 s knjižnicami in primeri C++/C#.

  Izvozite izhod v različne običajne izhodne formate (PLY, OBJ, STL, ASC, FBX), da se z lahkoto prilagodite različnim sistemom.

  Popolna rešitev za nadzor kakovosti

  Namizni 3D skenerji Polyga Compact dajejo rezultate skeniranja visoke natančnosti, ki so še posebej dragoceni pri aplikacijah za zagotavljanje kakovosti.

  Na primer, skener C504 lahko skenira predmet velikosti od 0,5 do 3 cm z izjemno točnostjo 6 mikrometrov!

  Pridobite vse podatke 3D meritev, ki jih potrebujete z enim sistemom, za odpravo napak izdelka, ki se pojavijo med proizvodnim procesom.
  polyga
  polyga

  Rezultat, ki mu lahko zaupate

  Vsi 3D skenerji Polyga Compact so varno zaprti z ohišjem in tovarniško skalibrirani, kar naredi 3D skeniranje zelo enostavno.

  S trdnim zunanjim ohišjem, kljub temu pa so izredno lahki, skenerji zagotavljajo natančne 3D skene s ponovljivostjo meritve, ki ji lahko zaupate.
  Polyga Compact S1 je cenovno dostopen namizni 3D skener za profesionalno uporabo.
  Polyga Compact L6 zagotavlja največje območje skeniranja.
  Polyga Compact C504 omogoča 3D skeniranje izjemno majhnih objektov.
  Polyga Compact C506 je makro 3D skener za skeniranje zelo majhnih objektov z visoko resolucijo in točnostjo.
  Polyga Compact C210 omogoča skeniranje predmetov velikosti škatle za čevlje.
  

  Prijava