Za nakup se morate prijaviti
brisbone aaa editorbrisbone aaa editor SolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editorSolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editor SolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editorSolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editor 3DEXPERIENCE COMPASS3DEXPERIENCE COMPASS
Splošne informacije: 01 422 49 00
  • Tehnična informatika
  • CNC servis
  • 3D tiskalniki
  • Storitve 3D tiskanja in CNC obdelave

3DEXPERIENCE SOLIDWORKS Standard Offer - 12m najem (YSC)

12 mesečni najem paketa orodij za 3D načrtovanje, upravljanje življenjskega cikla izdelkov, digitalno povezovanje zaposlenih, dobaviteljev, kupcev in potrošnikov.

Paket vsebuje sledeče vloge - 3DEXPERIENCE® Roles:
  • Colaborative Business Innovator
  • Collaborative Industry Innovator
  • 3DEXPERIENCE® SOLIDWORKS Standard Package

"Collaborative Bussines Innovator" je skupek aplikacij, ki delujejo na 3DEXPERIENCE® platformi ter služijo za digitalno povezovanje in sodelovanje zaposlenih, dobaviteljev, kupcev in potrošnikov. Posameznim skupinam omogoča, da ustvarijo nadzorne plošče (dashboards) in skupnosti (communities), ki hranijo podatke na enem mestu ter jih delijo s ciljem izboljšanja sodelovanja, agilnosti in hitrejšega prihoda izdelka na trg.

"Collaborative Industry Innovator" je skupek aplikacij iz paketa 3DEXPERIENCE® ENOVIAworks, ki omogočajo varno hrambo in upravljanje življenjskega cikla izdelkov v oblaku. ENOVIAworks povezuje ljudi, programska orodja in podatke na enotnem in varnem mestu, ki omogoča sodelovanje pri načrtovanju in upravljanju. Do podatkov lahko dostopate, delite  kadarkoli iz katerekoli naprave. Z uvedbo sodobnega sistema za upravljanje življenjskega cikla izdelkov v oblaku odpadejo drage investicije v strežniško opremo in sisteme varnostnega kopiranja.

"3DEXPERIENCE® SOLIDWORKS Standard Package" je paket, ki vsebuje desktop različico SOLIDWORKSa, prilagojeno za delo na 3DEXPERIENCE® platformi in 3D Creator. 
3DEXPERIENCE® SOLIDWORKS Standard nadomešča predhodnika "SOLIDWORKS Standard".

"3D Creator" omogoča hitro in enostavno modeliranje v oblaku, pregledovanje in preizkušanje 3D konceptov in končnih modelov. Posebnosti 3D Creatorja so t.i. Design Guidence orodja za inteligentno optimizacijo oblike nosilnih delov glede na podane obremenitve kosa.

Enoletna najemnina za uporabo programske opreme vključuje tudi vzdrževanje.
3012,00 € (3674,64 € z DDV)

Dodaj v košarico


Prijava