Za nakup se morate prijaviti
brisbone aaa editorbrisbone aaa editor SolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editorSolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editor SolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editorSolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editor 3DEXPERIENCE COMPASS3DEXPERIENCE COMPASS
Splošne informacije: 01 422 49 00
  • Tehnična informatika
  • CNC servis
  • 3D tiskalniki in 3D skenerji
  • Storitve 3D tiskanja in skeniranja

Dom in življenjski slog

Industrija Dom in življenjski slog (Home & Lifestyle) so: 
  • pohištvo in izdelki za dom
  • športni izdelki in oprema za prosti čas
  • moda in luksuzno blago
  • trgovina na drobno z izdelki po meri

Porabite manj časa od idejne zasnove do končnega izdelka

Izdelki za dom in življenjski slog zajemajo zelo širok spekter od pohištva in dodatkov za dom, preko bele tehnike do športne opreme, oblačil, nakita in drugih.

Med temi podskupinami se predvsem pri pohištvu pogosto pojavlja proizvodnja po meri za znanega kupca.

Specifika tega posla je veliko človeškega dela za načrtovanje in pripravo proizvodnje za posameznega kupca ter nizka percepcija vrednosti zaradi cenenih serijskih kosov pohištva globalnih trgovcev.

Da bi se izvili iz spirale manjšanja dodane vrednosti, proizvajalci pohištva vse ambiciozneje investirajo v specializirane programske dodatke, ki omogočajo hitro načrtovanje enostavnih sestavov in hkrati dopuščajo svobodo pri zelo kompleksnih oblikah.

Temu trendu morajo slediti tudi programski dodatki za strojno obdelavo.
Izpostavljeni produkti

Sodelujte in delite svoje načrte

Izziv so tudi spremembe geometrije tekom izdelave projekta in vse več primerov, ko se uporablja uvožena 3D geometrija od arhitekta ali oblikovalca.

Ostali izdelki za dom so večinoma serijsko izdelani, kar pomeni, da je začetna investicija proizvajalca velika in tvegana.

Tu gre pogosto za izdelke, ki vsebujejo posebej razvite pločevinaste, aluminijaste, plastične ali gumijaste dele, za katere je potrebno narediti orodja oz. kalupe. Razvoj teh orodij je zahteven, dolgotrajen in drag.

S pomočjo specializiranih, v SOLIDWORKS CAD integriranih rešitev, je čas od ideje preko virtualnega prototipa do izdelka lahko skrajšan na minimum, komunikacija s kupci in njihovo zadovoljstvo izboljšano, izdelki pa proizvodno optimizirani in boljši za uporabnika.

Izpostavljeni produkti


Prijava