Za nakup se morate prijaviti
brisbone aaa editorbrisbone aaa editor SolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editorSolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editor SolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editorSolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editor 3DEXPERIENCE COMPASS3DEXPERIENCE COMPASS
Splošne informacije: 01 422 49 00
  • Tehnična informatika
  • CNC servis
  • 3D tiskalniki in 3D skenerji
  • Storitve 3D tiskanja in skeniranja

Whitepaper: 5 razlogov za prehod na 3D načrtovanje s SOLIDWORKSom

Trend k večji avtomatizaciji in izmenjavi podatkov med razvojem izdelkov in proizvodnimi tehnologijami, ki se pogosto imenujejo pametna tovarna ali industrija 4.0, močno vpliva na vrste orodij, ki jih načrtovalci potrebujejo za razvoj izdelkov.

Proizvajalci so sprejeli avtomatizacijo, ker zagotavlja veliko konkurenčnih prednosti, razvijalci izdelkov pa se vedno bolj soočajo z zahtevami glede načrtovanja, delovnega toka in upravljanja podatkov, ki presegajo zmožnosti tradicionalnega 3D modeliranja z eno točko in 2D risanja.

Izpolnjevanje zahtev glede avtomatizacije in izmenjave podatkov zahteva, da načrtovalci uporabljajo integriran sistem za razvoj 3D izdelkov, kot je okolje SOLIDWORKS® za načrtovanje za proizvodnjo.

Prenesite si dokument, ki podrobno opisuje glavne prednosti - prvih pet razlogov - za prehod na integrirane programske rešitve za 3D načrtovanje - SOLIDWORKS 3D.

Povezani produkti

Kako se vodilna podjetja razlikujejo in inovirajo s pomočjo 3D rešitev
Kaj lahko pridobite z uporabo integriranih analitičnih orodij?
E-knjiga, ki vam bo olajšala prehod na 3D CAD
Naredite preskok na 3D ter pustite konkurenco za sabo


Prijava