Za nakup se morate prijaviti
brisbone aaa editorbrisbone aaa editor SolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editorSolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editor SolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editorSolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editor 3DEXPERIENCE COMPASS3DEXPERIENCE COMPASS
Splošne informacije: 01 422 49 00
  • Tehnična informatika
  • CNC servis
  • 3D tiskalniki
  • Storitve 3D tiskanja in CNC obdelave

Webinar: 3DEXPERIENCE CII

Upravljanje projektnih podatkov in življenjskega cikla izdelkov na oblačni platformi 3DEXPERIENCE.

Povečajte inovacije izdelkov in pospešite čas prihoda izdelkov na trg, tako da omogočite izmenjavo podatkov in sodelovanje v realnem času v vseh fazah življenjskega cikla izdelkov v celotnem poslovnem ekosistemu.
Collaborative Industry Innovator je osnovna rešitev za upravljanje in sodelovanje s katerokoli vsebino v 3DEXPERIENCE® platformi na oblaku. 
Varno povezuje vse zainteresirane strani v inovacijskem procesu - od inženiringa, načrtovanja, proizvodnje, marketinga, prodaje itd. ter omogoča sočasno načrtovanje v disciplinah in CAD aplikacijah.
Rešitev ponuja napredno navigacijo in filtriranje strukture izdelkov, 3D vizualizacijo, ki temelji na brskalniku, orodja za geometrijsko analizo, orodja za upravljanje 3D izdaj, zmožnost upravljanja sprememb in še veliko več.

Webinar traja ca. 1 uro.

Vabljeni!


Prijava