Za nakup se morate prijaviti
SolidCAM logo tool leaders 160x105 17aboveSolidCAM logo tool leaders 160x105 17above SolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105SolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105
Splošne informacije: 01 422 49 00
  • Tehnična informatika
  • CNC servis
  • 3D tiskalniki
  • Storitve 3D tiskanja in CNC obdelave

Webinar: Učinkovitejše sodelovanje v razvoju, upravljanje s podatki izdelka in projektno planiranje pri razvoju izdelkov

Vabljeni na spletno predstavitev programskih rešitev v oblaku za učinkovitejše sodelovanje v razvoju, upravljanje s podatki izdelka in planiranje projektov pri razvoju izdelkov.

Kdaj: četrtek, 6. maj ob 14. uri

  • Collaborative Business Innovator (CBI) ponuja aplikacije in storitve za digitalno povezovanje zaposlenih, dobaviteljev, kupcev in potrošnikov. Zahvaljujoč intuitivnemu vmesniku in bogatem portfelju aplikacij lahko vse zainteresirane strani v realnem času izmenjujejo ideje in povratne informacije, kadarkoli dostopajo do informacij v oblaku ter si iz katere koli naprave ogledujejo in označujejo 2D in 3D modele ter vso dokumentacijo v zvezi z načrtovanjem.
  • Collaborative Industry Innovator (CII) je osnovna rešitev za upravljanje in sodelovanje s katerokoli vsebino v 3DEXPERIENCE® platformi na oblaku. Omogoča upravljanje načrtov, podatkov o simulacijah in informacij o načrtovanju proizvodnih procesov z največjo sledljivostjo in prilagodljivostjo. Omogoča tudi upravljanje in dodeljevanje nalog članom skupine.
  • Project Planner je intuitivna rešitev za načrtovanje, izvajanje in spremljanje projektov v oblaku 3DEXPERIENCE®.  Z njim lahko upravljate projekte in naloge ter samodejno optimizirate aktivnosti in vire, da zagotovite, da vaša ekipa izpolnjuje ključne mejnike in datume dobave.

Webinar bo trajal ca. 45 minut.

Vabljeni!
Platforma za razvoj izdelkov v oblaku 3DEXPERIENCE® povezuje različne poslovne vidike z namenom boljšega sodelovanja, učinkovitejše izvedbe in hitrejših inovacij.

Na njej lahko vsi člani organizacije sodelujejo v virtualnem (3D) okolju, da bi najhitreje razvili in izdelali najboljši možen fizični produkt.

Vse osnovne zahteve, vmesne spremembe in odločitve, so varno shranjene, sledljive ter dostopne kadarkoli, kjerkoli in na katerikoli napravi.

Za več informacij o 3DEXPERIENCE platformi nas pokličite na 01/ 422 49 00 ali pišite na #EM#696f646c4476696b616d7d647e616a216378#EM#.
3dexperience works obrezan


Povezani produkti

Upravljanje življenjskega cikla izdelkov v 3DEXPERIENCU okolju
Dopolnilo SOLIDWORKSu z upravljanjem multi CAD podatkov v platformi na oblaku
Poenostavite upravljanje projektov


Prijava