Za nakup se morate prijaviti
brisbone aaa editorbrisbone aaa editor SolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editorSolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editor SolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editorSolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editor 3DEXPERIENCE COMPASS3DEXPERIENCE COMPASS
Splošne informacije: 01 422 49 00
 • Tehnična informatika
 • CNC servis
 • 3D tiskalniki in 3D skenerji
 • Storitve 3D tiskanja in skeniranja

Webinar: Enostavna rešitev za konstruiranje kovinskih konstrukcij

Vabljeni na spletno predavanje, kjer bomo predstavili programsko rešitev, ki omogoča konstruiranje kovinskih konstrukcij znotraj SOLIDWORKS okolja. 

Z uporabo zmogljivih in uporabniku prijaznih funkcij za konstrukcije ni več omejitev za vašo ustvarjalnost. 

Webinar je potekal v četrtek, 16. junija 2022.


Vabljeni k ogledu!

Komu je namenjen webinar?

Webinar je namenjen vsem uporabnikom, ki bi radi poenostavili in pohitrili proces modeliranja konstrukcij in izdelave tehnične dokumentacije.

Kaj bomo pokazali na webinarju?

Na webinarju bodo prikazane prednosti modeliranja konstrukcije z uporabo SolidSteel parametric, kjer bomo pokazali kako se enostavno vstavlja različne profile iz knjižnice v konstrukcijo, izdela različne povezave med elementi, ki lahko tudi že vsebujejo vijačne zveze in pa postopek samodejne izdelave tehnične dokumentacije, kar znižuje možnost napak in s tem povezanih stroškov.

Kaj omogoča SolidSteel parametric?

 • SolidSteel parametric je parametrična 3D CAD rešitev za modeliranje konstrukcij, ki je popolnoma integrirana v SOLIDWORKS.
 • Omogoča hitro in učinkovito ustvarjanje zapletenih kovinskih konstrukcij, ki jih je možno povezati z eno izmed tipičnih povezav med profili.
 • Z vtičnikom SolidSteel parametric lahko z nekaj kliki ustvarite tudi zapletene vrste medsebojnih povezav, ki se jim prilagodijo tudi vsi povezani profili. Vse popolnoma samodejno in v skladu s standardi.
 • Povezani produkti

  SolidSteel parametric je SOLIDWORKS-ov dodatek za načrtovanje kovinskih konstrukcij. Programska oprema vas podpira od prvega osnutka do avtomatizirane proizvodnje.
  

  Prijava