Za nakup se morate prijaviti
brisbone aaa editorbrisbone aaa editor SolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editorSolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editor SolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editorSolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editor 3DEXPERIENCE COMPASS3DEXPERIENCE COMPASS
Splošne informacije: 01 422 49 00
 • Tehnična informatika
 • CNC servis
 • 3D tiskalniki in 3D skenerji
 • Storitve 3D tiskanja in skeniranja

Webinar: Kako avtomatizirati inšpekcijsko dokumentacijo?

Vabljeni na spletno predavanje, kjer bomo predstavili programsko rešitev za hitro pripravo inšpekcijskih risb in poročil.

Gre za intuitiven program, ki je enostaven za uporabo. Namenjen je vsem, ki se v podjetjih kakorkoli ukvarjajo s kontrolo kvalitete in meritvami.

Webinar je potekal v torek 31. maja.


Vabljeni k ogledu!

Komu je namenjen webinar?

SOLIDWORKS Inspection je namenjen inženirjem, tehnikom in inšpektorjem kakovosti, ki so odgovorni za pregledovanje kosov, beleženje meritev ter delovanje ali programiranje opreme za pregledovanje, vključno z digitalnimi kljunastimi merili, CMM in optičnimi merilnimi napravami.

Kaj bomo pokazali na webinarju?

Predstavljen bo SOLIDWORKS Inspection kot dodatek SOLIDWORKS-a (Add-In) in kot samostojna aplikacija za pripravo merilnih protokolov.

Kaj omogoča SOLIDWORKS Inspection?

 • Intuitiven in enostaven za uporabo, SOLIDWORKS Inspection pomaga pospešiti izdelavo dokumentov z oblački in specifikacijami s povečanjem obstoječih 2D starejših podatkov ne glede na vrsto datoteke —SOLIDWORKS datoteke, PDF-je ali TIFF-e — in avtomatizacijo ročnega in zamudnega procesa.
 • Dodatek SOLIDWORKS® Inspection avtomatizira napihovanje inženirskih risb in 3D datotek z informacijami o izdelku in proizvodnji (PMI).
 • SOLIDWORKS Inspection poenostavi ustvarjanje industrijskih standardnih poročil o inšpekcijskem pregledu, kar zmanjšuje čas, potreben za beleženje inšpekcijskih meritev.
 • Zmanjšajte čas, potreben za izdelavo inšpekcijske dokumentacije, s čimer boste odpravili napake pri vnosu, izboljšali kakovost ter pospešili prihod izdelka na trg.
 • Povezani produkti

  Hitra priprava inšpekcijskih risb in poročil.
  SOLIDWORKS Inspection Professional uporabnikom zagotavlja več načinov vnašanja izmerjenih vrednosti, npr. z digitalnim kljunastim merilom, ročnim vnosom ali preko izvoza meritev.
  

  Prijava