Za nakup se morate prijaviti
brisbone aaa editorbrisbone aaa editor SolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editorSolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editor SolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editorSolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editor 3DEXPERIENCE COMPASS3DEXPERIENCE COMPASS
Splošne informacije: 01 422 49 00
 • Tehnična informatika
 • CNC servis
 • 3D tiskalniki in 3D skenerji
 • Storitve 3D tiskanja in skeniranja

Webinar: Kako ustvariti animacije in fotorealistične posnetke iz vaših CAD podatkov?

Vabljeni na spletno predavanje, kjer bomo predstavili programsko rešitev za hitro in enostavno ustvarjanje vizualnih vsebin.
Preprost, intuitiven vmesnik omogoča, da uporabniki na hiter, enostaven in zabaven način razvijajo bogato, foto kakovostne vsebino ne glede na njihovo raven usposobljenosti.

Webinar je potekal v četrtek, 2. junija 2022


Vabljeni k ogledu!

Komu je namenjen webinar?

Webinar je primeren za vsakogar, ki mora na najhitrejši in najpreprostejši način ustvariti profesionalne fotografije, slike, animacije in drugo 3D vsebino.

Kaj bomo pokazali na webinarju?

Na webinarju bomo pokazali kako lahko iz 3D CAD podatkov ustvarjate fotorealistične marketinške vsebine, ki so le v nekaj minutah pripravljene za tisk ali spletno stran.

Kaj omogoča SOLIDWORKS Visualize?

 • SOLIDWORKS® Visualize (prej znan kot Bunkspeed) vključuje paket samostojnih programskih orodij, ki združujejo zmogljivosti vodilnih renderjev z načrtovalsko usmerjenimi funkcijami in delovnim tokom ter omogočajo oblikovalcem, inženirjem in ustvarjalcem drugih vsebin enostavno in hitro ustvarjanje vizualnih vsebin.
 • Uvozite SOLIDWORKS, Autodesk Alias®, Rhino®, SketchUp® in mnoge druge CAD formate ter ustvarite prepričljive prizore in najbolj realno vsebino kot se da.
 • Ni potrebno znanje CAD-a: SOLIDWORKS Visualize s svojim preprostim in intuitivnim uporabniškim vmesnikom praktično ne zahteva krivulje učenja in uporabnikom omogoča hitro izdelavo vsebine.
 • Povezani produkti

  Hitro, enostavno in zabavno ustvarjanje kakovostnih foto vsebin.
  Obsežen komplet orodij za enostavno ustvarjanje slik, animacij in interaktivnih vsebin.
  

  Prijava