Za nakup se morate prijaviti
brisbone aaa editorbrisbone aaa editor SolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editorSolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editor SolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editorSolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editor 3DEXPERIENCE COMPASS3DEXPERIENCE COMPASS
Splošne informacije: 01 422 49 00
 • Tehnična informatika
 • CNC servis
 • 3D tiskalniki in 3D skenerji
 • Storitve 3D tiskanja in skeniranja

Webinar: Kako ustvariti tehnična navodila iz CAD podatkov?

Vabljeni na spletno predavanje, kjer bomo predstavili programsko rešitev, ki omogoča izdelavo tehničnih navodil vzporedno z razvojem izdelka.

Je enostavna za uporabo, saj jo lahko vsak, ki je povezan z razvojem izdelka, uporablja za hitro ustvarjanje 2D in 3D slik ter animacij, kar omogoča ustvarjanje celotnega nabora dokumentacije o izdelkih – bodisi za navodila za montažo, tehnične ilustracije, interaktivne animacije ali gradivo za usposabljanje.

Webinar je potekal v četrtek, 19. maja 2022.

gumb oglejte si posnetek

Vabljeni k ogledu!

Komu je namenjen webinar?

Webinar je namenjen vsem, ki se ukvarjajo z izdelavo tehničnih navodil.

Kaj bomo pokazali na webinarju?

Na webinarju bomo pokazali kako izdelati različno dokumentacijo o izdelkih.

Kaj omogoča SOLIDWORKS Composer?

 • SOLIDWORKS Composer je programska oprema, ki je enostavna za uporabo, saj jo lahko vsak, ki je povezan z razvojem izdelka, uporablja za hitro ustvarjanje 2D in 3D slik ter animacij, kar vam omogoča ustvarjanje celotnega nabora dokumentacije o izdelkih – bodisi za navodila za montažo, tehnične ilustracije, interaktivne animacije ali gradivo za usposabljanje.
 • SOLIDWORKS Composer omogoča vzporedno načrtovanje in izdelavo dokumentacije, s čimer se dosežejo znatni prihranki časa za inženirje, ki tako lahko porabijo več časa za inovacije.
 • Z uporabo SOLIDWORKS Composerja lahko podjetja uživajo v krajšem času do lansiranja izdelka na trg in boljši tehnični komunikaciji izdelkov, saj strankam in partnerjem pomagajo pri učinkovitejšem razumevanju in ohranjanju informacij.
 • Povezani produkti

  SOLIDWORKS® Composer pomaga vaši organizaciji, da okrepi 3D CAD podatke z ustvarjanjem dinamičnih grafičnih vsebin, ki jasno in učinkovito upodabljajo tudi najbolj kompleksne izdelke.
  

  Prijava