Za nakup se morate prijaviti
brisbone aaa editorbrisbone aaa editor SolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editorSolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editor SolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editorSolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editor 3DEXPERIENCE COMPASS3DEXPERIENCE COMPASS
Splošne informacije: 01 422 49 00
 • Tehnična informatika
 • CNC servis
 • 3D tiskalniki in 3D skenerji
 • Storitve 3D tiskanja in skeniranja

Webinar: Napredno virtualno testiranje izdelkov

Simulacijske rešitve z naprednim virtualnim testiranjem izdelkov, pomagajo razvojnim inženirjem zmanjšati tveganja, ki so povezana z inovacijami ter omogočajo izdelkom hitrejši vstop na trg z manj fizičnimi prototipi ter nižjimi stroški. 

Z doslednim, zmogljivim, intuitivnim naborom simulacijskih zmogljivosti, lahko inženirji že zgodaj v procesu načrtovanja razumejo zmogljivost izdelka in se izognejo dodatnemu načrtovanju.

Vabljeni na spletno predavanje, kjer bomo predstavili programske rešitve za izvajanje simulacij SIMULIA.

Webinar je potekal v  četrtek, 12. maja 2022.


Vabljeni k ogledu!

Komu je namenjen webinar?

Webinar je namenjen konstruktorjem in inženirjem, ki potrebujejo celovit in robusten nabor simulacijskih zmogljivosti za natančno in hitro reševanje zahtevnih simulacij.

Kaj bomo pokazali na webinarju?

SIMULIA vključuje več simulacijskih vlog, na webinarju bomo predstavili linearno in nelinearno analizo, simulacijo toka tekočin, simulacijo brizganja plastike, simulacijo utrujenosti materiala in elektromagnetno simulacijo.

Kaj omogočajo programske rešitve SIMULIA?

 • SIMULIA je oblačna tehnologija za simulacijske rešitve od podjetja Dassault Systèmes. Inženirjem in konstruktorjem omogoča eksperimentiranje z različnimi realnimi scenariji, ne da bi ustvarili fizični prototip izdelka.
 • SIMULIA s strukturnimi analizami, simulacijami toka tekočin, simulacijami brizganja plastike, simulacijami utrujenosti materiala in elektromagnetnimi simulacijami na enem mestu, omogoča odkrivanje najbolj realističnih tehničnih spoznanj za najkakovostnejši postopek razvoja novega izdelka.
 • Na podlagi vodilne tehnologije Abaqus v industriji, SIMULIA omogoča začetnikom in strokovnjakom izvajanje kompleksnih linearnih in nelinearnih analiz za preverjanje dizajna izdelkov in hitrejše sprejemanje odločitev o boljših informacijah o izdelku.
 • Povezani produkti

  SIMULIA s tehnologijo Abaqus prinaša napredne simulacijske zmogljivosti v razvojni proces vašega izdelka.
  

  Prijava