01 422 49 00
Za nakup se morate prijaviti
SolidCAM logo tool leaders 160x105 17aboveSolidCAM logo tool leaders 160x105 17above SolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105SolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105
Splošne informacije: 01 422 49 00

April je mesec simulacij!

Z zmogljivimi  in intuitivnimi rešitvami SOLIDWORKS Simulation lahko inženirji navidezno preizkusijo nove ideje, hitro in učinkovito ocenijo uspešnost, izboljšajo kakovost in pridobijo znanje, ki ga potrebujejo za inovacije izdelkov.

V mesecu aprilu smo pripravili posebno promocijsko ponudbo programskih rešitev za simulacije. Do konca aprila jih lahko kupite s 35% popustom. 

Hkrati vas vabimo na brezplačni dogodek, kjer bomo predstavili simulacijske rešitve:
Za ponudbo ter več informacij nas pokličite na 01/ 422 49 00!

Preverite še ostalo promocijsko ponudbo:

Za katere pakete velja akcijski popust?

SOLIDWORKS Simulation paketi:
SOLIDWORKS Flow Simulation:
Nakup je možen v kompletu s CAD licenco ali samostojno, obvezno je doplačilo za enoletno vzdrževanje za posamezno licenco.

Primer izračuna ob upoštevanju 35% popusta: 
  • licenca SOLIDWORKS Simulation Standard z enoletnim vzdrževanjem =
    3.062,50 EUR (+ddv)

  • komplet CAD licenca + licenca simulacij (SOLIDWORKS Standard + SOLIDWORKS Simulation Standard z enoletnim vzdrževanjem za obe licenci) = 7.280,40 EUR (+ddv)

Sorodne vsebine

Izpostavite svoje konstrukcije enakim pogojem, kot bodo kasneje izpostavljeni pravi izdelki v realnem okolju. Izboljšajte kvaliteto izdelkov in zmanjšate stroške za izdelavo in testiranje prototipov.
SolidWorks Flow Simulation programska oprema je zmogljivo CFD (računalniška dinamika tekočin) orodje, ki poenostavi analizo tokov ter omogoča enostavno simulacijo toka tekočin, prenosa toplote in tekočinskih sil, s ciljem raziskati vpliv toka tekočine ali plina na zmogljivost izdelka.
SolidWorks Plastics nudi enostavno simulacijo brizganja plastike. Namenjen je konstruktorjem plastičnih izdelkov in konstruktorjem orodij. SolidWorks Plastics simulira proces polnjenja volumna izdelka in predvidi morebitne težave, ki izvirajo iz tehnologije brizganja.


Prijava