Za nakup se morate prijaviti
brisbone aaa editorbrisbone aaa editor SolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editorSolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editor SolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editorSolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editor 3DEXPERIENCE COMPASS3DEXPERIENCE COMPASS
Splošne informacije: 01 422 49 00
  • Tehnična informatika
  • CNC servis
  • 3D tiskalniki in 3D skenerji
  • Storitve 3D tiskanja in skeniranja

BLOG: OBLAČNE STORITVE 3DEXPERIENCE ZA UPORABNIKE SOLIDWORKS

Pripravil: Tone Gros

Verjetno se večina strinja, da je ustrezna informiranost in usklajenost ključnih udeležencev v procesu razvoja izdelka svojevrsten izziv. Izmenjava podatkov in njihovo ažuriranje je pogosto težavno in drago, poleg tega neusklajenost podatkov prinaša vrsto drugih napak in zamud v proizvodnem procesu, kar lahko poviša naše stroške, čemur bi se radi izognili.

Te težave lahko odpravimo z uporabo funkcij, ki jih prinaša uporaba 3DEXPERIENCE platforme. Poleg tega, da še vedno delamo v poznanem okolju, programu SOLIDWORKS, lahko večino funkcij, ki jih potrebujemo za učinkovito delo na platformi, izberemo in upravljamo kar iz programa samega, poleg tega imamo na voljo še druga orodja, ki jih lahko odpremo v brskalniku, na kateri koli napravi, ki je povezana na internet.

Vabljeni k ogledu video vsebin, na katerih vidite uporabo funkcionalnosti 3DEXPERIENCE platforme znotraj programa SOLIDWORKS. Z uporabo aplikacij platforme 3DEXPERIENCE lahko upravljate življenjski cikel izdelka in revizije, upravljate opravila, dodajate oznake na dokumente, delite ideje z vašimi sodelavci, iščete z zmogljivim iskalnim orodjem ali pa samo pregledujete model, kar vašem brskalniku. Dodatna prednost uporabe platforme pa je  tudi možnost sočasnega dela več uporabnikov na enem projektu preko funkcionalnosti zaklepanja/odklepanja dokumentov, poleg tega so naše datoteke varnejše, ker so shranjene v oblaku, do katerega imajo dostop samo uporabniki naše platforme.

Na VIDEU 1 si lahko ogledate upravljanje z modelom in življenjskim ciklom modela v programu SOLIDWORKS, na VIDEU 2 pa si pogledate dodatna orodja platforme 3DEXPERIENCE v oblaku, s katerimi lahko nadgradite Vaše dosedanje procese v podjetju!

3D EXPERIENCE platforma

VIDEO 1: Platforma 3DEXPERIENCE

VIDEO 2: Platforma 3DEXPERIENCE - dodatne zmogljivosti

Sorodne vsebine

Programske rešitve v oblaku
3DEXPERIENCE 3D načrtovanje
Poslovno okolje 3DEXPERIENCE


Prijava