Za nakup se morate prijaviti
brisbone aaa editorbrisbone aaa editor SolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editorSolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editor SolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editorSolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editor 3DEXPERIENCE COMPASS3DEXPERIENCE COMPASS
Splošne informacije: 01 422 49 00
  • Tehnična informatika
  • CNC servis
  • 3D tiskalniki in 3D skenerji
  • Storitve 3D tiskanja in skeniranja

BLOG: Prvi SLS 3D tiskalnik podjetja Sindoh

Po Sindoh blog-u priredil David Homar

Prvi 3D tiskalnik, ki podpira tiskanje s tehnologijo Bluesint PA12 proizvajalca Materialise, ki jo odlikuje bistveno povečanje učinkovitosti porabe prahu.
  • Veliko delovno območje, dva 100 W CO2 laserja in možnost odstranitve delovnega sistema za večjo produktivnost.
  • Odličen nadzor temperature in odlična kakovost tiska robov zaradi najnovejše programske opreme.
  • Združuje postopek Bluesint PA12, ki omogoča 3D tiskanje z do 100 % ponovno uporabljenega prahu
Sindoh S100 zagotavlja trajnostne in inovativne rešitve v aditivni tehnologiji od hitre izdelave prototipov do serijske proizvodnje.

sindoh s100 sls printer splosno
Robusten 3D tiskalnik z uporabniku prijaznim upravljanjem in vzdrževanjem

3D tiskalnik Sindoh S100 ponuja velik delovni volumen velikosti 510 x 510 x 500 mm.

Je zanesljiv proizvodni 3D tiskalnik, ki zagotavlja ponovljivost izdelave z dosledno natančnostjo tiskanja.

Zagotavlja eno najhitrejših industrijskih hitrosti gibanja laserskega žarka in sicer do 15 m/s.

3D tiskalnik je opremljen z dvema 100 W CO2 laserjema.

Oba laserja pokrivata celotno delovno območje in imata prilagodljivo velikost fokusa laserskega žarka, zahvaljujoč 3 osni tehnologiji skeniranja, ki omogoča sprotno spreminjanje velikosti fokusa vsakega laserja posebej.

V kombinaciji z zmožnostjo gradnje s spremenljivo debelino sloja, stroj S100 zagotavlja zelo visoko produktivnost.

Funkcija avtomatskega kalibriranja in zmožnost diagnostičnega vzdrževanja na daljavo zagotavlja visoko učinkovitost pri delovanju in vzdrževanju.
sindoh s100 sls printer


sindoh S100 sls printer mere


Popolnoma odprt sistem s prednastavljenimi paketi materialov

Sindoh S100 omogoča inženirjem in operaterjem večji nadzor nad procesom tiskanja z omogočenim prilagajanjem stroja in procesnih parametrov.

Procesne temperature v komori materiala do 200 °C omogočajo uporabo široke palete materialov, kot so Evonik PA12, BASF Ultrasint® PA11, TPU and PP.

Z možnostjo natančnih prilagoditev, optimizacije in personalizacije procesa 3D tiskanja, lahko inženirji in operaterji dodajo svoje osebno znanje in izkušnje ter s tem izkoristijo vse potenciale 3D tiskanja.
Tiskanje z do 100 % ponovno uporabljenega prahu

S100 je prvi komercialno dostopen 3D tiskalnik, ki omogoča 3D tiskanje z do 100 % ponovno uporabljenega prahu, zahvaljujoč tehnologiji Bluesint PA12, ki jo je razvilo podjetje Materialise.

Tehnologija Bluesint PA12 odpravlja prah, ki ga je po procesu potrebno zavreči.

Rezultat je izdelek, ki je natisnjen iz 100 % ponovno uporabljenega materiala in ima primerljive mehanske in vizualne lastnosti, kot če bi bil v celoti izdelan iz novega prahu.

S tehnologijo Bluesint PA12 lahko prah, ki bi moral bil običajno zavržen, dobi možnost ponovne uporabe za izdelavo novih delov, kar drastično poveča učinkovitost laserskega sintranja.
sindoh s100 izdelek


sindoh s100 izdelek2


Vodilni programski paket za industrijo

Stroj S100 je dobavljiv v kompletu s programsko opremo Magics Print 25, delovnim procesorjem podjetja Materialise in njihovo nadzorno platformo (MCP), ki ponuja najboljšo uporabniško izkušnjo popravljanja STL datotek in obdelave pred tiskanjem ter napreden nadzor nad postopkom.

Poleg tega je tiskalnik popolnoma združljiv s sistemoma Magics RP in Streamics za podporo 3D-tiskanja v industrijskem obsegu.

Materialise je belgijsko podjetje, ki se že 30 let ukvarja z razvojem programske opreme za 3D tisk in je vodilno na tem področju.

Sindoh S100 ponuja tudi dostop v oblaku do ključnih podatkov stroja za oddaljeno diagnostično podporo in vzdrževanje.
Podjetje Materialise je kupilo prve stroje Sindoh S100

Materialise je s ponosom postalo prvo podjetje, ki je kupilo tiskalnike Sindoh S100, skupno kar pet tiskalnikov.

Podjetje Materialise upravlja eno največjih tovarn 3D tiskanja na svetu.

S tehnologijo Bluesint PA12 lahko podjetje kupcem ponudi proizvodno izbiro z vrhunskimi tehničnimi specifikacijami in zmanjšanimi okoljskimi odtisi.

"Bluesint PA12 predstavlja pomemben korak k bolj trajnostnemu 3D tiskanju," je povedal Fried Vancraen, izvršni direktor podjetja Materialise.

"Uvedba tiskalnika Sindoh S100, ki je prvi, ki podpira tehnologijo Bluesint PA12, nam bo pomagala našim strankam omogočiti, da se odločijo za trajnost."
sindoh s100 izdelek3


Specifikacija modela S100:

specifikacija sindoh S100
Predsednik uprave družbe Sindoh, Dr. Woo, Suk-Hyung, pa pravi:

»Tiskalnik Sindoh S100 ima visoke zmogljivostne in ekonomske prednosti, zaradi velikega delovnega območja in neprimerljivega razmerja recikliranega prahu.

Ta novi izdelek dokazuje tudi odlično sinergijo programov podjetja Materialise in 60 let izkušenj s proizvodnjo strojne opreme podjetja Sindoh.

S kombinacijo najnovejših tehnologij obeh podjetij omogoča znatno znižanje proizvodnih stroškov in tudi odlične lastnosti 3D tiskanja.«
3D tiskalnik Sindoh S100 je že mogoče naročiti.

Za več informacij nas pokličite na 031 817 038 ali pišite na #EM#696f646c4476696b616d7d647e616a216378#EM#.


Prijava