01 422 49 00
Za nakup se morate prijaviti
SolidCAM logo tool leaders 160x105 17aboveSolidCAM logo tool leaders 160x105 17above SolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105SolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105
Splošne informacije: 01 422 49 00

Kako podati zahtevo za izboljšavo v SolidWorksu?

SOLIDWORKS vedno išče, kakšne izboljšave bodo uporabniki želeli v novih izdajah. Na povezavi so najboljše izboljšave za SOLIDWORKS 2018.

Torej, kaj točno je zahtevek za izboljšavo? To je lahko vse od novih idej, ki jih želite videti v SOLIDWORKSu, novem vedenju, ki ga želite imeti, ali celo nove funkcionalnosti.

Prva stvar, ki jo morate storiti, je, da si ustvarite/se prijavite v svoj račun za stranke (Customer Portal Account). Ko ste prijavljeni, v razdelku Moja podpora kliknite na povezavo Enhancement Requests (Zahteve za izboljšave).

clanek  zahteve za izboljsavo 600x382

S tem boste odprli spletno stran, ki vas poziva, da poiščete že obstoječe izboljšave, ki so podobne vašim. Le-te podrobno preučite, da se izboljšave ne bi podvajale. Tukaj je povezava z nasveti kako uporabljati iskalnik v bazi znanja. Izboljšave z največ glasovi bodo šle v nadaljnje preučevanje, zato je zelo pomembno, da poskusite poiskati že obstoječe izboljšave, da se ne podvajajo.

Če najdete obstoječ zahtevek za izboljšavo, lahko glasujete za izboljšavo. Vnesite različico produkta (Product Version in Use) in vnesite Zakaj potrebujete to funkcijo. Nato kliknite gumb Shrani podrobnosti in Glasuj za to izboljšavo.

clanek  zahteve za izboljsavo 1 600x382

Po glasovanju vas bomo usmerili na spletno stran, ki potrjuje vašo oddajo.

clanek  zahteve za izboljsavo 2 600x358
Prejeli boste tudi e-poštno sporočilo z vašo številko zahteve za izboljšavo. Vaš e-poštni naslov je zdaj priložen zahtevi za izboljšavo, zato, če se bo izboljšava izvajala v prihodnji različici, boste prejeli e-poštno sporočilo z obvestilom.

Če v svojem iskanju niste našli obstoječe izboljšave, lahko ustvarite novo izboljšavo. Najprej v iskalniku poiščete podobne izboljšave. Če ne najdete nobene po vaših merilih, na dnu strani za iskanje kliknite povezavo click here (klikni tukaj) ter ustvarite novo izboljšavo.


clanek  zahteve za izboljsavo 3 600x259
To vas bo pripeljalo do spletne strani, kjer izpolnite informacije o vaši izboljšavi. Poskrbite, da boste izpolnili vse razdelke. Ko pridete do opisa in zakaj potrebujete to funkcionalnost, bodite čim bolj opisni. Več informacij, ki jih boste dali tukaj, lažje bodo SOLIDWORKSovi in drugi uporabniki razumeli, kaj iščete. Dodatne informacije, ki jih je želite omeniti, opišite v razdelku »Opombe« na dnu strani. Ko končate, kliknite na Pošlji.

clanek  zahteve za izboljsavo 4  600x382
Po predložitvi izboljšave boste prejeli potrditveno e-sporočilo. E-poštno sporočilo navaja, da če vaša izboljšava še ni bila sprejeta, bo zahtevek za uspešnost storitve (Service Performance Request)  ustvarjen tako, da lahko drugi uporabniki glasujejo za vaš zahtevek za izboljšavo. Razvojna skupina SOLIDWORKS preučuje vse dane zahteve. Če se izvajajo morebitne izboljšave, za katere ste glasovali in so bile sprejete, boste obveščeni prek e-poštnega sporočila, povezanega z vašim uporabniškim računom Customer Portala.

Vedno se spomnite, da je pošiljanje izboljšav odlična stvar! Mogoče bo nekdo drug želel natančno isto funkcijo kot vi.

clanek  zahteve za izboljsavo 600x382

Sorodne vsebine

SolidWorks 3D CAD je programska oprema za računalniško podprto konstruiranje.


Prijava