Za nakup se morate prijaviti
brisbone aaa editorbrisbone aaa editor SolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editorSolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editor SolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editorSolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editor 3DEXPERIENCE COMPASS3DEXPERIENCE COMPASS
Splošne informacije: 01 422 49 00
  • Tehnična informatika
  • CNC servis
  • 3D tiskalniki in 3D skenerji
  • Storitve 3D tiskanja in skeniranja

Konferenca 3DEXPERIENCE World BREZPLAČNA za virtualno spremljanje!

Konferenca 3DEXPERIENCE WORLD bo potekala od 6. do 9. februarja 2022 v Atlanti v ZDA.
  • Če ste pripravljeni na osebno mreženje v Atlanti se veselimo vašega srečanja.
  • Ne morete potovati? V tem primeru izkoristite eno od virtualnih možnosti, ki bodo ponujale digitalne vsebine med dogodkom v živo in dogodkom na zahtevo.
  • Vstopnice za udeležbo v živo so sedaj na voljo s 50% popustom 
  • Vstopnice za virtualno spremljanje pa so BREZPLAČNE!

Letos bo torej konferenca potekala v hibridni obliki, kar pomeni da bo možno prisostvovati v živo ali preko spleta z edinstveno agendo, ki vam bo omogočila sodelovanje v vseh vaših najljubših SOLIDWORKS trenutkih, značilnih za letni dogodek, ne glede na to, kje na svetu se nahajate.

Free Register Virtual 1920x1080
Na letni konferenci 3DEXPERIENCE World, prav vsi - SOLIDWORKS uporabniki, konstruktorji izdelkov, inženirji, proizvajalci in študenti - raziskujejo tehnologije in nove trende, ki bodo spremenili njihovo delo in omogočili svobodo ustvarjanja. Ne glede na to, ali gre za ustvarjanje novih izdelkov, novih poslovnih mrež ali novih priložnosti, boste navdihnjeni za inovacije na povsem nov način.

Na konferenci 3DEXPERIENCE World 2022 raziščite vse nove tehnologije in trende za preoblikovanje svojega dela in odkrijte nove načine za inovacije.

Oglejte si video, kako je konferenca potekala lansko leto!


Sorodne vsebine

Programska oprema SolidWorks nudi zmogljivo zasnovo in izjemno intuitiven uporabniški vmesnik, ki pospeši proces načrtovanja in izboljša učinkovitost vaše ekipe.
Programske rešitve v oblaku


Prijava