Za nakup se morate prijaviti
brisbone aaa editorbrisbone aaa editor SolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editorSolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editor SolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editorSolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editor 3DEXPERIENCE COMPASS3DEXPERIENCE COMPASS
Splošne informacije: 01 422 49 00
  • Tehnična informatika
  • CNC servis
  • 3D tiskalniki in 3D skenerji
  • Storitve 3D tiskanja in skeniranja

Vzdrževanje SOLIDWORKS ponuja nove možnosti za premagovanje vaših edinstvenih oblikovalskih izzivov

Na konferenci 3DEXPERIENCE World 2023 je Gian Paolo Bassi, izvršni podpredsednik 3DEXPERIENCE Works pri podjetju Dassault Systèmes napovedal, da bodo od julija dalje vse nove namizne licence SOLIDWORKS vključevale »storitve v oblaku« kot del storitve vzdrževanja. Tudi obstoječi uporabniki SOLIDWORKS boste imeli možnost dodajanja teh varnih zmogljivosti v oblaku. Te zmogljivosti vam bodo ponujale veliko več možnosti kot ste jih imeli do sedaj. Najpomembneje pa je, da boste uporabniki lahko počeli tisto, v čemer uživate: ustvarjate neverjetne, inovativne nove izdelke v varnem in sodelovalnem okolju, odprtem za vsakogar. Vemo, da uživate v načrtovanju. Če lahko odstranimo dolgočasne malenkosti iz vašega vsakodnevnega delovnega toka, vam lahko zagotovimo več časa, da sledite svoji strasti do inovacij, ustvarjanja in gradnje. Torej, odgovorimo na najpomembnejše vprašanje:

Kakšne bodo prednosti za uporabnike SOLIDWORKS? Najpomembnejša prednost je ta, da lahko svoje 3D modele delite s KOMERKOLI – neposredno iz SOLIDWORKS-a. Ni potrebe po pošiljanju fizičnih datotek ali prenosu posebnih pregledovalnikov. Deljenje in označevanje 3D modela bo tako enostavna kot deljenje varne povezave iz SOLIDWORKS-a. Izognili se boste trenjem, ki jih lahko povzročajo konvencionalni načini deljenja načrtov in orodja za sodelovanje ter s takojšnjim povratnim odzivom oseb, ki jim zaupate, pospešili razvoj izdelka.

Skupna raba pa ni edina izboljšava zmogljivosti, do katere boste imeli dostop od julija dalje. Svoje podatke boste lahko shranili v oblak neposredno iz SOLIDWORKS-a, kar vam bo zagotovilo varno središče za shranjevanje in dostop do vašega dela. Vedno boste vedeli, kje najdete svoje podatke in katera je najnovejša različica. Vzemite to kot svoj edini vir podatkov, do katerega lahko dostopate s prijavo iz katere koli naprave.

Kaj pa, če želite s svojimi podatki narediti več? Navsezadnje sodobna orodja za načrtovanje proizvajajo neverjetno količino podatkov z zapletenimi relacijami, ki jih je tako ali drugače treba upravljati. Za mnoge od vas to pomeni ročno upravljanje referenc datotek, upoštevanje zapletenih delovnih imen datotek, ki odražajo stanje revizije in oblikovanja, in veliko skrb, da bo vaše trdo delo izgubljeno zaradi napačne komunikacije! Vse to vas kot uporabnika SOLIDWORKS sploh ne bi smelo skrbeti.

Dobra novica za uporabnike SOLIDWORKS je, da ti dodatki rešujejo številne vsakodnevne težave in zmanjšujejo časovno potratna opravila, ki prinašajo malo koristi. Ta orodja zagotavljajo varno shranjevanje in skupno rabo podatkov, upravljanje različic in revizij, enostavno pregledovanje modelov z drugimi uporabniki CAD in ne-tehničnimi člani ekipe ter eno samo središče, ki zagotavlja, da je vse na tekočem.

Kaj je vključeno?

  • Skupna raba in označevanje modelov
  • Varno shranjevanje in revizije
  • Upravljanje in nadzor nad modeli

Poglejmo podrobneje:

Za ogled video vsebin morate potrditi funkcionalne piškotke.
Skupna raba in označevanje načrtov

Uporabniki SOLIDWORKS lahko svoje sodelovanje z zunanjimi partnerji dvignete na višjo raven tako, da povabite KOGARKOLI, k ogledu in označevanju 3D modelov v oblaku, vse neposredno iz vašega obstoječega delovnega procesa SOLIDWORKS! Treba je ponoviti, da lahko svoje 3D modele delite s komerkoli neposredno iz SOLIDWORKS-a. Za razliko od eDrawings, na katerega se zanašate že dolgo, ni potrebna namestitev, ni vam treba poslati fizične datoteke, in vse deluje v katerem koli brskalniku.

Slika 1

Slika 2
Varno shranjevanje in revizije

Spletna shramba je namensko izdelana z mislijo na povezave in sodelovanje v okolju CAD. Shranite svoje podatke v oblak neposredno iz SOLIDWORKS-a. Potrebujete sodelovanje z drugimi oblikovalci? Ni problema, preprosto prevzemite datoteko in zagotovite, da nihče drug ne bo prepisal vašega dela. Ste naveličani urejanja referenc in zapletenih imen datotek, ko revidirate dizajn? Nadgradnja revizije je dostopna z desnim klikom miške. In ko končate model, posodobite njegov status na »released«, namesto da ga premaknete v novo omrežno mapo! To je šele začetek. Ko pride čas za povratne informacije o modelu, ga označite z robustno rdečo črto, merami, opombami. Dodajte ga opravilu in ga dodelite za nadaljnje spremljanje. Vse je tam in dostopno od koder koli in v kateri koli napravi. Naj bo to vaše varno spletno središče za shranjevanje in sodelovanje.
Upravljanje in nadzor nad modeli

Ko ste pripravljeni, imate poln dostop do nabora orodij, ki vam pomagajo pri formalnem upravljanju sprememb načrtov. Zajemite zahtevane spremembe, pridobite potrebne odobritve in nadzirajte potek dela s formalnimi spremembami. Ko bo prišel čas za objavo spremembe modela, boste imeli celotno zgodovino odobritev. Kot lahko vidite, obstaja veliko razlogov za navdušenje nad novostmi in z veseljem pomagamo našim uporabnikom narediti ta pomemben prvi korak na platformi za razvoj izdelkov prihodnosti, ki se prilagaja vam, ne glede na vaše potrebe. Te izboljšave v oblaku povezujejo SOLIDWORKS s platformo 3DEXPERIENCE, kjer vaše možnosti presegajo zgolj upravljanje podatkov in se razširijo še na druga področja razvoja izdelkov, kot so napredna simulacija, proizvodnja in marketing. Imate vprašanja? Na voljo smo vam na elektronskem naslovu #EM#696f646c4476696b616d7d647e616a216378#EM# ali telefonski številki 01/422 49 00.

Slika 3

Sorodne vsebine

Programska oprema SOLIDWORKS nudi zmogljivo zasnovo in izjemno intuitiven uporabniški vmesnik, ki pospeši proces načrtovanja in izboljša učinkovitost vaše ekipe.


Prijava