Za nakup se morate prijaviti
SolidCAM logo tool leaders 160x105 17aboveSolidCAM logo tool leaders 160x105 17above SolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105SolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105
Splošne informacije: 01 422 49 00
 • Tehnična informatika
 • CNC servis
 • 3D tiskalniki
 • Storitve 3D tiskanja in CNC obdelave

Webinar: SOLIDWORKS za izobraževalne ustanove

Naslednja generacija inženirjev in načrtovalcev mora biti opremljena za spretno in učinkovito reševanje problemov in izzivov, ki so pred nami.
SOLIDWORKS nudi študentom, učiteljem in raziskovalcem profesionalno programsko opremo za 3D načrtovanje, lokalno podporo in povezavo z množično uporabniško skupnostjo. 

S programom SOLIDWORKS za izobraževalne ustanove imajo učitelji in študentje dostop do istih 3D razvojnih orodij, ki jih uporablja nešteto strokovnjakov s področja inženiringa in načrtovanja po vsem svetu, zato se lahko osredotočijo na tisto, kar je resnično pomembno - spodbujanje novih idej, reševanje problemov, timsko delo in inovacije. Znanje SOLIDWORKSa je danes v industriji najbolj zaželeno.

Kakšne so možnosti uporabe in koristi SOLIDWORKSa za izobraževalne ustanove? 

O tem bomo govorili na brezplačnem spletnem predavanju: Zakaj uporabljati programske rešitve SOLIDWORKS v izobraževalnih ustanovah?

Kdaj: torek, 11. maj ob 14. uri

Webinar bo trajal ca. 30 minut.

Vabljeni!

Za ogled video vsebin morate potrditi funkcionalne piškotke.

Zakaj se udeležiti webinarja?

Na webinarju boste spoznali prednosti, ki jih ponuja SOLIDWORKS izobraževalna izdaja:

 • Popoln programski paket, ki je učinkovit in enostaven za uporabo – vključuje zmogljiva orodja za 3D načrtovanje, simulacije, simulacije toka tekočin, elektrotehnično načrtovanje, renderiranje/vizualizacijo, tehnično komunikacijo, upravljanje s podatki izdelka in še veliko več.
 • Delo na šoli/fakulteti ali na domu – poleg licenc za uporabo na šoli in fakulteti so v pakete vključene tudi licence za delo od doma (SEK).
 • Dostop do širokega nabora razdelanih vaj in treningov – gradivo dostopno na portalu za stranke in direktno v programu. Gradivo za pripravo na certificiranje. Vse to gradivo se lahko uporabi tudi za izobraževalni proces.
 • Vaši dijaki in študentje bodo imeli bistveno boljše pogoje za zaposlitev na trgu dela – program certificiranja omogoča, da svoje znanje lažje predstavijo in dokažejo bodočem delodajalcem. Tudi certifikati so že vključeni v pakete.
 • Vzdrževanje, naša podpora in možnost stalnih posodobitev – vsako pomlad nova verzija SOLIDWORKS Education.
 • Komu je webinar namenjen?

  Webinar je namenjen učiteljem, predavateljem in tudi vodstvenemu kadru izobraževalnih ustanov. 


  Izobraževalna izdaja SOLIDWORKS (SOLIDWORKS Education Edition) je na voljo v srednjih šolah, univerzah ter visokošolskih ustanovah, ki imajo v učnem programu vsebine povezane s 3D načrtovanjem.

  Na voljo je dijakom, študentom ter zaposlenim profesorjem na fakultetah, ki uporabljajo programsko opremo za osebno učenje ali akademske namene.

  Ponuja zmogljivo, privlačno in priročno programsko opremo, ki študentom omogoča razumevanje realne znanosti, tehnologije, inženiringa, umetnosti in matematike (STEM / STEAM).
  

  Prijava