Za nakup se morate prijaviti
SolidCAM logo tool leaders 160x105 17aboveSolidCAM logo tool leaders 160x105 17above SolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105SolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105
Splošne informacije: 01 422 49 00
  • Tehnična informatika
  • CNC servis
  • 3D tiskalniki
  • Storitve 3D tiskanja in CNC obdelave

Kdo smo

Podjetje Solid World d.o.o. se že od leta 1999 ukvarja z industrijskim inženiringom. Solid World d.o.o. je certificirani zastopnik za programsko opremo SolidCAM in SOLIDWORKS. Kot lastniško povezana družba poslujemo neposredno s proizvajalcem programske opreme SolidCAM ltd. Smo del skupine Solid World, ki upravlja mrežo zastopstev za programsko opremo SOLIDWORKS na področju Slovenije (Solid World d.o.o.) in Italije (Solid World Srl).

Poglavitna dejavnost podjetja je zastopstvo in prodaja programske opreme SOLIDWORKS za 3D načrtovanje in programske opreme SolidCAM za programiranje CNC strojev. Programski paket SolidCAM + SOLIDWORKS je brezkompromisna rešitev, ki prinaša odlične rezultate vsem proizvodnim podjetjem. Veliko pozornosti posvečamo implementaciji sistemov, izobraževanju in nudenju tehnične podpore.
Smo tudi zastopnik za napredne CAD/CAM programske rešitve SWOOD za lesarsko industrijo.

Pomemben del naše ekipe je tudi oddelek CNC servisa. Izvajamo popravila na elektronskih in mehanskih sistemih, servisiramo krmilja tipa Heidenhain in Fanuc, izvajamo meritve natančnosti CNC strojev in opravljamo elektronske korekcije napak.
Visoko usposobljena ekipa, opremljena z najsodobnejšo opremo odpravi še tako zahtevne napake, z vzdrževanjem in umerjanjem pa podaljša življenjsko dobo vaših strojev.

Smo tudi zastopniki za 3D tiskalnike 3DWOX korejskega podjetja Sindoh.
IMG 0133


Prijava