Za nakup se morate prijaviti
brisbone aaa editorbrisbone aaa editor SolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editorSolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editor SolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editorSolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editor 3DEXPERIENCE COMPASS3DEXPERIENCE COMPASS
Splošne informacije: 01 422 49 00
  • Tehnična informatika
  • CNC servis
  • 3D tiskalniki in 3D skenerji
  • Storitve 3D tiskanja in skeniranja

Kdo smo

Podjetje Solid World d.o.o. se že od leta 1999 ukvarja z industrijskim inženiringom. Solid World d.o.o. je certificirani zastopnik za programsko opremo SolidCAM in SOLIDWORKS. Kot lastniško povezana družba poslujemo neposredno s proizvajalcem programske opreme SolidCAM ltd. Smo del skupine Solid World, ki upravlja mrežo zastopstev za programsko opremo SOLIDWORKS na področju Slovenije (Solid World d.o.o.) in Italije (Solid World Srl).

Poglavitna dejavnost podjetja je zastopstvo in prodaja programske opreme SOLIDWORKS za 3D načrtovanje in programske opreme SolidCAM za programiranje CNC strojev. Programski paket SolidCAM + SOLIDWORKS je brezkompromisna rešitev, ki prinaša odlične rezultate vsem proizvodnim podjetjem. Veliko pozornosti posvečamo implementaciji sistemov, izobraževanju in nudenju tehnične podpore.
Smo tudi zastopnik za napredne CAD/CAM programske rešitve SWOOD za lesarsko industrijo.

NOVOST v naši ponudbi je platforma za razvoj izdelkov v oblaku 3DEXPERIENCE®, ki povezuje različne poslovne vidike z namenom boljšega sodelovanja, učinkovitejše izvedbe in hitrejših inovacij. Na njej lahko vsi člani organizacije sodelujejo v virtualnem (3D) okolju, da bi najhitreje razvili in izdelali najboljši možen fizični produkt. Vse osnovne zahteve, vmesne spremembe in odločitve, so shranjene, sledljive ter dostopne kadarkoli, kjerkoli in na katerikoli napravi.

Pomemben del naše ekipe je tudi oddelek CNC servisa. Izvajamo popravila na elektronskih in mehanskih sistemih, servisiramo krmilja tipa Heidenhain in Fanuc, izvajamo meritve natančnosti CNC strojev in opravljamo elektronske korekcije napak.
Visoko usposobljena ekipa, opremljena z najsodobnejšo opremo odpravi še tako zahtevne napake, z vzdrževanjem in umerjanjem pa podaljša življenjsko dobo vaših strojev.

Smo tudi zastopniki za 3D tiskalnike Desktop Metal3DSystems, ETEC in Bambu Lab ter 3D skenerje kanadskega podjetja Polyga.
IMG 0133


Prijava