01 422 49 00
Za nakup se morate prijaviti
SolidCAM logo tool leaders 160x105 17aboveSolidCAM logo tool leaders 160x105 17above SolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105SolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105
Splošne informacije: 01 422 49 00

AGROMEHANIKA d.d.

Opis podjetja:
Agromehanika je vodilni proizvajalec kmetijske mehanizacije v Sloveniji in širši Evropi. Že 50 let je Agromehanika sinonim za kvaliteto, zaupanje in razvoj. Podjetje se je začelo razvijati ob koncu šestdesetih in tako je danes Agromehanika eden večjih proizvajalcev kmetijske mehanizacije v osrednji Evropi.  Večji del proizvodov je izvoženih v države Evrope. Vsako leto se prodaja širi tudi preko morja. Danes se naši proizvodi prodajajo v več kot 30-ih državah po celem svetu. Naše posrednike lahko najdete v Evropi, Aziji, Afriki in Avstraliji.

Proizvodni program:
1. Škropilnice AGS in pršilniki AGP so glavni proizvodi v našega podjetja. Dolgoletne izkušnje in kvalitetno znanje omogočata veliko ponudbo profesionalne škropilne tehnike ter rezervnih delov. Razvojni oddelek zagotavlja visoko kvaliteto in konstanten napredek.
2. Kompaktni traktorji AGT od 30 – 60 KM. Traktorji AGT so posebej primerni za strma področja, vinograde, sadovnjake visokogorske kmetije. S posebno dodatno opremo so traktorji prirejeni tudi za komunalna opravila, gozdarstvo in druga specifična dela.

Alteng


"Z uporabo SOLIDWORKS CAD in SOLIDCAM programske opreme se lahko v našem podjetju zelo hitro in učinkovito odzivamo na spremembe na trgu in specifične želje naših strank. Naši inženirji lahko na podlagi informacij prodajne službe hitro pripravijo želene spremembe oz. načrtujejo novosti in nato pripravijo vso potrebno proizvodno in ostalo dokumentacijo potrebno za izdelavo določenega izdelka. SOLIDWORKS CAD nam omogoča enostavno in hitro izdelavo 3D modelov od enostavnih kosov do kompleksnih sestavov naših izdelkov. SOLIDCAM programska oprema pa skrbi, da se naši izdelki hitro in brez napak izdelajo v naši proizvodnji. Tako lahko vsak izdelek sledimo in nadziramo od ideje do končne izdelave."

Branko Korošec
(R&D manager AGROMEHANIKA d.d.)

Ostale dejavnostiPrijava