01 422 49 00
Za nakup se morate prijaviti
SolidCAM logo tool leaders 160x105 17aboveSolidCAM logo tool leaders 160x105 17above SolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105SolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105
Splošne informacije: 01 422 49 00

ORODJARSTVO KNIFIC D.O.O.

"Začetki ORODJARSTVA KNIFIC d.o.o. segajo v leto 1987. Z znanjem pridobljenim v tem času lahko rešimo še tako zahtevne tehnične probleme.
  • Imamo lastno orodjarno, ki nam omogoča hitro prilagajanje spremembam.
  • Odlikujejo nas kakovost, izkušnje, znanje, fleksibilnost in zanesljivost. Na voljo smo, ko stranka potrebujete izdelavo ali spremembo orodja. 
  • Zaradi obsežnega povečanja smo se v letu 2018 preselili na novo lokacijo, kjer bomo še bolj zvesto in natančno sledili potrebam naših strank.
  • Razvijemo in izdelamo lahko najrazličnejša orodja za brizganje termo plastike in tlačno litje aluminija do velikosti 800x600 mm. 
  • Modeliranje 3D elementov in sklopov izvajamo v računalniškem programu SOLIDWORKS 2018, ki omogoča uvoz različnih formatov. 
  • Specializirani smo za brizganje tehnično kompleksnih plastičnih izdelkov, komponent za avtomobilsko in elektro industrijo ter za manjše gospodinjske aparate. 
  • Na področju brizganja plastike imamo dolgoletne izkušnje, sodoben strojni park in visokokvalificiran kader. Brizgamo lahko izdelke do maksimalne teže 600 gramov.

Img0144

Imamo lasten merilni laboratorij opremljen po vseh kriterijih, ki jih zahtevajo mednarodni standardi. Storitev merjenja opravlja mlad, strokovno izobražen in usposobljen kader, ki na podlagi meritev izdela kvalitetno merilno poročilo. V ponudbi imamo poleg osnovnega merjenja tudi 3D koordinatni merilni stroj, s katerim lahko opravimo vse vrste trodimenzionalnih merjenj izdelkov ali delov orodja. Zadnja posodobitev v našem laboratoriju je bil optični merilni stroj, s katerim smo dopolnili storitve merjenja.

Ponosni smo, da smo postali priznan in zanesljiv partner naših strank. Lahko se zanesemo na lasten razvoj in obvladovanje procesov, ki smo si jih nabrali skozi tridesetletni obstoj.
Našim vedno bolj zahtevnim kupcem želimo dobavljati izdelke v dogovorjenih rokih, za dogovorjeno ceno in ob največji kakovosti.
Danes si ne moremo predstavljati maksimalne zmogljivosti delovnih procesov brez pomoči sodobne tehnološke in informacijske opreme. Na tem področju že vrsto let uspešno sodelujemo s podjetjem Solid World d.o.o. Zakupljeno imamo programsko opremo in letno vzdrževanja za programe SOLIDWORKS, SolidCAM in DCAM CUT."


Nejc Jeglič (vodja orodjarne ORODJARSTVO KNIFIC d.o.o.)  

Ostale dejavnostiPrijava