Za nakup se morate prijaviti
brisbone aaa editorbrisbone aaa editor SolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editorSolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editor SolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editorSolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editor 3DEXPERIENCE COMPASS3DEXPERIENCE COMPASS
Splošne informacije: 01 422 49 00
 • Tehnična informatika
 • CNC servis
 • 3D tiskalniki
 • Storitve 3D tiskanja in CNC obdelave

3D tiskalnik 3DWOX DP200

3D tiskalnik uporablja tehnologijo FFF 
(Fused Filament Fabrication) - gre za topljenje in strjevanje materiala z namenom kreiranja trdnega objekta, torej ciljno nalaganje termoplastičnega materiala (ABS ali PLA), ki v obliki strjene niti potuje skozi grelno sobo, kjer ga ta topi in nalaga v plasteh na podporno mizico.

Prednosti 3D tiskalnika:
 • 3D tiskalnik 3DWOX je v celoti zaprt in ima privlačen izgled
 • samodejno nalaganje polnila ob zamenjavi kartuše, polnila sploh ne vidimo
 • intuitivni uporabniški vmesnik 3D tiskalnika z zaslonom na dotik, od koder vse nastavimo in nadzorujemo
 • kartuše za večkratno polnjenje, v modnih barvah
 • nadzor tiskanja preko spleta, tudi v mobilnih napravah
 • debelina sloja od 0,05 do 0,4 mm
 • vodeno niveliranje podlage
 • neposredno 3D tiskanje in video nadzor v SolidWorksu
 • več možnosti povezovanja (USB, UTP, WiFi)
 • maksimalna velikost modela: 210 x 200 x 195 mm
 • preprosta in učinkovita programska oprema
 • samodejno optimiranje orientacije 3D modela
 • namestitev 3D tiskalnika je zelo enostavna
 • cenovno dostopen


Video

Za ogled video vsebin morate potrditi funkcionalne piškotke.
Varno in udobno za uporabnika

Zaprta struktura 3D tiskalnika omogoča stabilno temperaturo, manj šuma in varnost uporabnika. 3D tiskalnik 3DWOX je zasnovan tako, da ohranja stalno temperaturo za boljšo kakovost slike. 3D tiskalnik 3DWOX je bil razvit tudi z namenom, zagotavljanja varnosti uporabnikov. Vsi gibljivi deli se nahajajo znotraj ograjene strukture za varno delovanje. Ograjen prostor zmanjša tudi hrup za mirno, varno in optimizirano izkušnjo tiskanja.
3D printer
Samodejno nalaganje polnila

Na Sindoh verjamejo, da mora biti 3D tiskanje enostavno. Na mnogih 3D tiskalnikih je danes proces menjavanja nitke težak postopek, ki vključuje rezanje, ponovno vstavljanje in dajanje v majhne odprtine, vse ročno s strani uporabnika. To oteži izkušnjo 3D tiskanja zato je s 3D tiskalnikom 3DWOX enostavno, samo vstavite kartušo in ste končali. S 3D tiskalnikom 3DWOX vse poteka samodejno. Naj 3DWOX opravi delo namesto vas. Brez napora.
3D printer 1
Nadzor tiskanja

3D tiskanje kompleksnih in velikih objektov lahko traja veliko časa. Na Sindoh verjamemo v enostavno izkušnjo 3D tiskanja, zato smo v 3D tiskalnik 3DWOX integrirali kamero in LED osvetlitev, da lahko daljinsko nadzorujemo proces tiskanja podnevi ali ponoči. Enostavno namestite mobilno aplikacijo 3DWOX na telefonu ali tabličnem računalniku in spremljajte napredek tiskanja iz udobja vaše dnevne sobe.
3D printer 2
Vodeno niveliranje podlage

Ena od ključnih zmožnosti za tiskanje odličnih modelov je zagotavljanje, da je tiskalna podlaga popolnoma ravna. Saj ne bi radi, da je vaša hiša zgrajena na neravnem terenu? Enako velja za 3D tiskanje. Izravnava podlage je pomembna, in s 3D tiskalnikom 3DWOX je to zelo preprosto. 3D tiskalnik naredi vse sam, saj pomeri odstopanja in vas vodi pri nivelaciji podlage. Edina stvar, ki jo morate storiti, je da nastavite nivelirne vijake. Naj vas 3DWOX vodi.
3D printer 3
Širok izbor možnosti povezovanja

3D tiskalnik 3DWOX vključuje več možnosti za povezovanje, da omogoča tiskanje enostavno, kot je mogoče. Neposredno se povežite z računalnikom s priloženim USB kablom ali preko vašega domačega omrežja z uporabo Etherneta ali Wi-Fija, da postane 3D tiskalnik 3DWOX dostopen do vseh vaših domačih računalnikov. Če imate prijatelja, ki želi natisniti datoteko, jo lahko prinese s seboj na USB Flash Drive. Tiskanje je možno z uporabo preprostega vhoda za USB priključek spredaj. Vaša celotna družina je lahko povezana z možnostmi, ki jih že poznajo in uporabljajo ves čas, tako da ste lahko brez skrbi, kako se povezati. Porabite manj časa za skrbi in uživajte v tiskanju stvari, ki si jih želite.
3D printer 4
5"zaslon na dotik z intuitivnim uporabniškim vmesnikom

3D tiskalnik 3DWOX je opremljen s 5-palčnim barvnim zaslonom na dotik, ki ima intuitivni uporabniški vmesnik, pomikajte se in izberite želeno pot za nadzor tiskalnika. Prijazna uporabniška navodila zagotavljajo, da se ne boste izgubili. Še ena od posebnih značilnosti je predogled tiskanja, ki pokaže podobo datoteke, ki se bo natisnila, kot tudi spremljanje napredka v času tiskanja. 3D tiskalnik 3DWOX ima navigacijski zaslon na dotik, enostaven, udoben, brez napora.
3D printer 5

Video posnetkiPrijava