01 422 49 00
Za nakup se morate prijaviti
SolidCAM logo tool leaders 160x105 17aboveSolidCAM logo tool leaders 160x105 17above SolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105SolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105
Splošne informacije: 01 422 49 00

3DEXPERIENCE Platform

Združite celotno organizacijo od načrtovanja in proizvodnje do storitev in marketinga v enem skupnem okolju, za razvoj izdelkov v oblaku.

  • Ko se potrebe po razvoju privlačne potrošniške izkušnje povečujejo in izdelki postajajo bolj zapleteni in povezani, je možnost hitrega dostopa do podatkov o razvoju izdelkov in učinkovitega sodelovanja z zainteresiranimi stranmi na različnih lokacijah bolj kritična kot kdajkoli prej. 
  • Zdaj lahko vsako podjetje izkoristi nove zmogljivosti za izpolnitev teh zahtev.
  • Spoznajte 3DEXPERIENCE WORKS, portfelj rešitev na platformi 3DEXPERIENCE, ki krepi SOLIDWORKS, katerega imate radi, tako da povezuje najboljšo načrtovalsko rešitev na svetu z zmogljivim upravljanjem podatkov, življenjskega cikla, simulacij in izdelavo aplikacij - vse to v oblaku.
Ponuja vam orodja za:
  • Rešitev novih izzivov: Razširite zmogljivosti SOLIDWORKSa s širokim naborom konceptnih rešitev, ki brezhibno delujejo skupaj.
  • Sodelujte brez nesoglasij: Varno delite podatke in sodelujte od kjerkoli, kadarkoli in na katerikoli napravi.
  • Delajte z ljudmi, ki jim zaupate: Sodelujte z vašimi zastopniki, da implementirate in okrepite vaše rešitve.

Video

Za ogled video vsebin morate potrditi funkcionalne piškotke.
Dodajte moč sodelovanja in izmenjave podatkov v svoj SOLIDWORKS portfelj, in sicer na 3DEXPERIENCE platformi ter navdihnite izjemne inovacije izdelkov.


Prijava