Za nakup se morate prijaviti
brisbone aaa editorbrisbone aaa editor SolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editorSolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editor SolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editorSolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editor 3DEXPERIENCE COMPASS3DEXPERIENCE COMPASS
Splošne informacije: 01 422 49 00
  • Tehnična informatika
  • CNC servis
  • 3D tiskalniki in 3D skenerji
  • Storitve 3D tiskanja in skeniranja

Upravljanje življenjskega cikla izdelkov

Programske rešitve ENOVIA vam omogočajo, da povežete vse najpomembnejše vire svoje organizacije - ljudi, programska orodja in podatke - na enoten in varen prostor za sodelovanje pri načrtovanju in tako lažje sledite projektom in ljudem.

Upravljanje podatkov in življenjskega cikla izdelkov v oblaku

  • Brezhibno načrtujte, razvijajte in izdelajte svoje izdelke z rešitvami za upravljanje podatkov in življenjskega cikla na platformi 3DEXPERIENCE®, ki vam bodo pomagale izboljšati produktivnost, sodelovanje in inovacije.
  • Upravljajte modele izdelkov in dokumentacijo neposredno iz SOLIDWORKSa, medtem ko do svojih CAD podatke dostopate v oblaku, tako da jih lahko preprosto delite z interesnimi skupinami.
  • Omogočite svojim skupinam, da v realnem času upravljajo s projekti in izvajajo operacije življenjskega cikla, vključno s pregledovanjem, izdajanjem in zaklepanjem/odklepanjem.

Video

Za ogled video vsebin morate potrditi funkcionalne piškotke.
Collaborative Designer for SOLIDWORKS - dostopajte do SOLIDWORKS podatkov iz oblaka
Dopolnilo SOLIDWORKSu z upravljanjem multi CAD podatkov v platformi na oblaku
Dodajte moč sodelovanja in izmenjave podatkov v svoj SOLIDWORKS portfelj, in sicer na 3DEXPERIENCE platformi ter navdihnite izjemne inovacije izdelkov.
Poenostavite upravljanje projektov
Vloga 3D Product Architect na 3DEXPERIENCE platformi
Vloga Product Release Engineer na 3DEXPERIENCE platformi
Uporabite načela vitke proizvodnje v svoji organizaciji.


Prijava