Za nakup se morate prijaviti
brisbone aaa editorbrisbone aaa editor SolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editorSolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editor SolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editorSolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editor 3DEXPERIENCE COMPASS3DEXPERIENCE COMPASS
Splošne informacije: 01 422 49 00
 • Tehnična informatika
 • CNC servis
 • 3D tiskalniki in 3D skenerji
 • Storitve 3D tiskanja in skeniranja

Geomagic Wrap

Najmočnejše orodje v industriji za preoblikovanje podatkov 3D skeniranja in uvoženih datotek v 3D modele za takojšnjo uporabo.

Zakaj Geomagic Wrap?
 • Predstavite fizične predmete v 3D okoljih.
 • Spremenite svoj 3D delovni tok.
 • Natančno in brez truda zgradite uporabne 3D podatke.

Video

Za ogled video vsebin morate potrditi funkcionalne piškotke.
Kaj je Geomagic Wrap?

Geomagic Wrap® ponuja najbolj enostavno, cenovno dostopno, hitro in natančno pot od točkovnih oblakov do 3D poligonalnih in površinskih modelov, ki jih je mogoče takoj uporabiti pri načrtovanju, v proizvodnji, umetnosti, industrijskem oblikovanju in še več.

Kot del vaše 3D digitalne niti, Geomagic Wrap zagotavlja digitalni most za ustvarjanje popolnih podatkov, ki jih lahko takoj uporabite pri 3D tiskanju, rezkanju, arhiviranju in drugih 3D rabah.

Z naprednimi natančnimi orodji za nanašanje nudi Geomagic Wrap zmogljive in najprimernejše funkcije modeliranja za ta brezhibni 3D model. Skriptiranje in makri tudi avtomatizirajo funkcije za ponavljajoče se naloge med postopkom obratnega inženiringa.

Geomagic Wrap vam omogoča pretvorbo podatkov v oblaku točk, preverjanje podatkov in uvoženih 3D formatov, kot sta STL in OBJ, v 3D poligonske mreže za uporabo v proizvodnji, analitiki, načrtovanju, zabavi in arheologiji.
geomagic wrap surface 3d
Kje lahko uporabljate Geomagic Wrap?

Geomagic Wrap omogoča 3D slikanje za analize, animacije in snemanje filmov.

 • Hitro ustvarite popolne, zanesljive 3D modele fizičnih predmetov iz podatkov 3D skeniranja in jih uporabite za izvajanje naprednih funkcij, kot so analiza končnih elementov (FEA) in računalniška dinamika tekočin (CFD).
  Poleg tega lahko umetniki vizualnih učinkov in animatorji te 3D modele uporabljajo v Maji, 3ds Max in še več.

 • Arheologija
 • Arheologi lahko moč 3D v Geomagic Wrap uporabijo za arhiviranje in popolno analizo petroglifov in starodavnih oznak, ki jih pogosto ni mogoče zaznati s prostim očesom.

  Študenti in obiskovalci muzeja lahko s svojimi neposrednimi možnostmi 3D tiskanja doživijo starodavni artefakt, ne da bi se ga dejansko dotaknili.


 • Umetnost in kiparstvo
 • Ustvarite popolna umetniška dela in skulpture ter arhivirajte in obnovite krhke ali erodirane artefakte s pomočjo 3D.

  Umetniki in kiparji povsod uporabljajo Geomagic Wrap za predstavitev fizičnih predmetov v 3D načrtovalskem okolju, ki zagotavlja zanesljive 3D podatke v najrazličnejših industrijskih formatih.


 • town hall geomagic wrap

  Povezani produkti

  Integriran nabor orodij za obratni inženiring, ki se neposredno vključi v vaše SOLIDWORKS okolje.
  Geomagic® Design X ™ omogoča enostavno skeniranje obstoječih izdelkov z ustvarjanjem CAD modelov.
  Programska oprema za 3D kontrolo kakovosti in meroslovje
  

  Prijava