Za nakup se morate prijaviti
SolidCAM logo tool leaders 160x105 17aboveSolidCAM logo tool leaders 160x105 17above SolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105SolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105
Splošne informacije: 01 422 49 00
  • Tehnična informatika
  • CNC servis
  • 3D tiskalniki
  • Storitve 3D tiskanja in CNC obdelave

Power Surfacing za SOLIDWORKS

- Ali s težavo oblikujete proste/organske oblike?
- Ali se izogibate spremembam na površinah ker vam to vzame preveč časa?
- Ali težko zagotavljate estetske A class površine s tangencialnimi prehodi ali z prehodi, kjer se krivina zvezno spreminja?
- Ali ste primorani pripraviti konceptne oblike v drugih nepovezanih programih?

Ustvarite visoko kvalitetne "Class A" površine v SOLIDWORKS okolju z enostavno metodo modeliranja z vlečenjem in deljenjem površin.
Ne Sub-D (deljenje površin) modeliranje, ne NURBS modeliranje ne moreta učinkovito odpraviti vseh zahtev pri 3D oblikovanju. Oba načina imata prednosti in slabosti.
Sub-D modeliranje je odličen način za oblikovanje in spreminjanje kompleksnih prostih/organskih oblik z gladkimi površinskimi prehodi. NURBS modeliranje ima prednosti pri kombiniranju oblik z Boolovimi metodami, na področju modeliranja z gradniki, pri dodelavi oblik z gradniki kot so radiusi, blende in urejanju posameznih površin. Power Surfacing je izviren in močan vezni člen med temi dvema tehnologijama. Možnost uporabe obeh načinov modeliranja skupaj nudi izjemne prednosti pri načrtovanju in pri revizijah. izjemni paket za Industrijsko oblikovanje kjer kombiniramo Power Surfacing prosto oblikovanje s SOLIDWORKS parametričnim modeliranjem, nudi uporabnikom enostavnost in popolno svobodo.

Video

Za ogled video vsebin morate potrditi funkcionalne piškotke.


Prijava