Za nakup se morate prijaviti
brisbone aaa editorbrisbone aaa editor SolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editorSolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editor SolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editorSolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editor 3DEXPERIENCE COMPASS3DEXPERIENCE COMPASS
Splošne informacije: 01 422 49 00
  • Tehnična informatika
  • CNC servis
  • 3D tiskalniki in 3D skenerji
  • Storitve 3D tiskanja in skeniranja

AluFrame Assistant za SOLIDWORKS

  • AluFrame Assistant je parametrična 3D CAD programska rešitev, ki je popolnoma integrirana v SOLIDWORKS.
  • Z zmogljivimi in uporabniku prijaznimi funkcijami za oblikovanje aluminijastih profilov in povezav različnih znanih proizvajalcev ni več omejitev za vašo ustvarjalnost.
  • Hitro in učinkovito ustvarite zapletene modele, vključno s povezavami med njimi, ki so lahko z ali brez lukenj. Tudi po konstruiranju je na voljo veliko različnih možnosti za izdelavo kosovnic, seznamov naročil, izdelavo risb za proizvodnjo ali izvoza proizvodnih podatkov

Video

Za ogled video vsebin morate potrditi funkcionalne piškotke.

Integracija

AluFrame Assistant je 100-odstotno integriran v SOLIDWORKS in ponuja možnost oblikovanja aluminijastih profilov poleg procesa strojnega inženiringa v SOLIDWORKS-u.

Za dodajanje novih profilov smo ustvarili funkcije za predogled. Po izbiri sistemske linije se prikaže navidezni profil. Zdaj lahko spremenite orientacijo ali tip in šele po kliku na Uporabi bo profil postavljen.

Pri privzeti dobavi AluFrame Assistant je na tisoče profilov različnih proizvajalcev. Če profil manjka, ga lahko preprosto dodate v knjižnico. Da so na voljo vse možnosti.
afa profile
afa connections

Povezave

Pri postopku konstruiranja je bilo za nas zelo pomembno udobje. Z AluFrame Assistant za SOLIDWORKS lahko tipične povezave vstavite v nekaj sekundah. Poleg tega bodo nadaljnje obdelave, kot so luknje ali izrezi, izvedene samodejno.

Poleg standardnih povezav različnih proizvajalcev, je mogoče dodati tudi lastne povezave, ne glede na njihovo zahtevnost.

To je enkratni proces, saj povezave ostanejo v knjižnici za nadaljnjo uporabo. Tako niste omejeni na posamezne proizvajalce in vgrajene načine konstruiranja.

Povezani produkti

SolidSteel parametric je SOLIDWORKS-ov dodatek za načrtovanje kovinskih konstrukcij. Programska oprema vas podpira od prvega osnutka do avtomatizirane proizvodnje.
Izvozite NC datoteke v formatu DSTV iz SolidSteel parametric, SOLIDWORKS varjencev, strukturnega sistema SOLIDWORKS ali uvožene STEP, SAT ali druge geometrije.


Prijava