Za nakup se morate prijaviti
brisbone aaa editorbrisbone aaa editor SolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editorSolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editor SolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editorSolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editor 3DEXPERIENCE COMPASS3DEXPERIENCE COMPASS
Splošne informacije: 01 422 49 00
  • Tehnična informatika
  • CNC servis
  • 3D tiskalniki in 3D skenerji
  • Storitve 3D tiskanja in skeniranja

DSTV Assistant za SOLIDWORKS

Izvoz NC kode v DSTV formatu neposredno iz SOLIDWORKS-a

S pomočjo dodatka DSTV Assistant za SOLIDWORKS lahko izvozite NC podatke iz komponent (profilov in plošč) v formatu DSTV neposredno iz SOLIDWORKS-a in jih posredujete v proizvodnjo.
Podatke NC lahko prenesete neposredno iz SolidSteel parametric, SOLIDWORKS Weldments, SOLIDWORKS Structure System, lahko pa tudi izvozite vse uvožene datoteke, kot so STEP, IGES, itd. 

DSTV Assistant se lahko uporablja neposredno pri konstruiranju ali pa na klasičen način pri pripravi dela in ga je mogoče neopazno vključiti v interne procese.
DSTV Assistant je neposredno integriran v SOLIDWORKS in ga lahko uporablja vsak uporabnik z osnovnim znanjem SOLIDWORKS.

Pri razvoju je bil poseben poudarek na implementaciji čim več funkcij v znanem okolju SOLIDWORKS in v enotnih straneh Property Manager (PMP).

Namestitev poteka preko udobnega namestitvenega programa, ki razloži vse potrebne korake.

DSTV Assistant je na voljo samo kot omrežna licenca, zato se licence lahko po potrebi razdelijo znotraj omrežja podjetja.
DSTV PMP

DSTV Window

Pametne funkcije

Če je potrebno NC podatke ustvariti iz 3D telesa (3D solid), dodatek DSTV Assistant analizira komponento tako, da izbere vrsto komponente (profil, plošča) ter določi vse obdelave, kot so luknje, izrezi, posnetja in še veliko več.

Zahvaljujoč pametnim funkcijam lahko podatke NC v formatu DSTV ustvarite zelo hitro in samodejno. Če program ne zna prebrati komponente za analizo, je možen tudi ročni vnos uporabnika.

DSTV Assistant nudi najboljšo možno podporo z jasno strukturiranimi podatki za vstavljanje manjkajočih informacij.

Če povzamemo, je DSTV Assistant popoln dodatek za vse uporabnike, ki se ukvarjajo z modeliranjem konstrukcij v SOLIDWORKS-u , ker ponuja samodejne funkcije za izvoz NC podatkov v DSTV formatu neposredno iz SOLIDWORKS-a.

Vir vhodnih podatkov je skoraj nepomemben, dokler lahko SOLIDWORKS uvozi podatke in je geometrija kosa jasno definirana.

Povezani produkti

SolidSteel parametric je SOLIDWORKS-ov dodatek za načrtovanje kovinskih konstrukcij. Programska oprema vas podpira od prvega osnutka do avtomatizirane proizvodnje.
Modelirajte aluminijaste profile in tipične povezave v SOLIDWORKS-u na ravni sestavov. Odkrijte nove možnosti in visoko zmogljivost v velikih sestavih.


Prijava