Za nakup se morate prijaviti
brisbone aaa editorbrisbone aaa editor SolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editorSolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editor SolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editorSolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editor 3DEXPERIENCE COMPASS3DEXPERIENCE COMPASS
Splošne informacije: 01 422 49 00
 • Tehnična informatika
 • CNC servis
 • 3D tiskalniki in 3D skenerji
 • Storitve 3D tiskanja in skeniranja

Logopress ProgSim

NOVO v ponudbi - Programska oprema za pripravo in preračun simulacije progresivnih orodij znotraj SOLIDWORKS & Logopress programske opreme

Logopress ProgSim omogoča konstruktorjem progresivnim orodij, ki delajo v SOLIDWORKS-u, da učinkovito simulirajo, spreminjajo in preverijo svojo postavitev trakov. 
Programska oprema jim omogoča, da pridobijo poglobljeni vpogled v proces načrtovanja in sprejmejo korektivne ukrepe na računalniškem zaslonu, da preprečijo drago izdelavo prototipov in/ali poskuse in napake med preizkušanjem orodja.

Video

Za ogled video vsebin morate potrditi funkcionalne piškotke.

Lastnosti in prednosti ProgSim

 • Natančna simulacija formiranja izdelka progresivnih orodij, ki temelji na inkrementalnem pristopu
 • Obravnava postopek oblikovanja in elastičnosti materiala med fazo preoblikovanja izdelka
 • Pridobimo pomembne povratne informacije o ključnih vprašanjih kakovosti oblikovanja, kot so gube, razpoke, odebelitve ter pretirano stanjšanje debeline materiala
 • Cenovno ugodna, enostavna za uporabo in zelo natančna virtualna preizkusna stiskalnica za preoblikovanje
 • Hitrejša, natančnejša in donosnejša dobava progresivnih orodij


 • Logopress ProgSim omogoča oblikovalcem progresivnih matric hitro in natančno simulacijo procesa progresivnega oblikovanja, vključno z vlečenjem, robkanjem in preoblikovanjem ter vzmetnim povratkom.

  Dobijo lahko poglobljen vpogled v proces oblikovanja, vključno s predvidevanjem sile, in lahko hitro prepoznajo problematična področja, kot so gube, razpoke ali pretirano tanjšanje debeline, ki se lahko pojavijo med postopkom.
  prog sim

  prog sim

  Konstruktorji orodij lahko napredujejo z zasnovo orodja, katere postopek je že preizkušen.
  To znanje o procesu preoblikovanja – odkrito na računalniškem zaslonu – razširja celotno znanje celotnega oblikovalskega oddelka o preoblikovanju in ga lahko delite tako z naročniki kot izdelovalci orodij, da razširijo svoje znanje.

  Z Logopress ProgSim lahko oblikovalci matrice – tudi brez predhodnih izkušenj s FEA – pridobijo vse ustrezne rezultate, ki so potrebni za ovrednotenje in po potrebi spremembe v procesu.

  Programska oprema deluje kot virtualna preizkusna stiskalnica za preoblikovanje in omogoča konstruktorjem orodij, da hitro in natančno potrdijo proces, še preden se dejanska zasnova orodja začne.

  To zmanjša čas in stroške, povezane z izdelavo prototipov ter čas, porabljen za preizkušanje in prototipe ter vodi do konstantno hitrejše in donosnejše dostave progresivnih orodij.

  Povezani produkti

  Modul samodejnega iztegovanja (Blank modul)
  Modul za iztegovanje po stopnjah (Unbending)
  Modul za gnezdenje (Nest)
  Modul izdelave traku (Strip modul)
  Modul za izdelavo okroglih vlečenih kosov (Round Draw Module)
  Modul za izdelavo orodja (Die Design)
  Modul za samodejno ali postopno iztegovanje kosov (Progressive Blank Companion)
  Brezplačen modul za vse SOLIDWORKS uporabnike
  Standardna knjižnica komponent (123GO Full)
  

  Prijava