Za nakup se morate prijaviti
brisbone aaa editorbrisbone aaa editor SolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editorSolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editor SolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editorSolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editor 3DEXPERIENCE COMPASS3DEXPERIENCE COMPASS
Splošne informacije: 01 422 49 00
  • Tehnična informatika
  • CNC servis
  • 3D tiskalniki in 3D skenerji
  • Storitve 3D tiskanja in skeniranja

Rešitve za inkubatorje in pospeševalnike

Inkubatorji in pospeševalniki ponujajo zagonskim podjetjem odličen način za rast podjetja, saj jim pomagajo pokazati, kakšen je njihov izdelek in kako deluje. 

Program SOLIDWORKS za inkubatorje in pospeševalnike zagonskim podjetjem znotraj vašega prostora brezplačno zagotavlja naslednje ugodnosti:
  • Brezplačna uporaba aplikacij v portfelju 3DEXPERIENCE® Works, ki vključuje dobro znani SOLIDWORKS CAD; nove CAD rešitve, ki delujejo kot spletne aplikacije; orodja za simulacije in vizualizacijo, vse brezšivno povezano v enotno oblačno platformo, kjer lahko varno delite podatke in sodelujete kadarkoli, kjerkoli in iz katerekoli naprave
  • Certifikati po industrijskih standardih - Certified SOLIDWORKS Associate & Professional
  • Spletno učenje in usposabljanje MySolidWorks
  • Priložnosti, da se predstavite na trgu, npr. imate govor na SOLIDWORKS dogodkih oz. promocija v SOLIDWORKS kampanjah in družbenih skupnostih
  • Nasveti za načrtovanje s strani SOLIDWORKS inženirjev
  • Na stotine tehničnih vsebin, videoposnetkov in člankov z nasveti ter triki za izboljšave izdelka

Video

Za ogled video vsebin morate potrditi funkcionalne piškotke.
Upravičenost

Če želite sodelovati v programu SOLIDWORKS za inkubatorje in pospeševalnike, morate biti pospeševalnik, inkubator, sklad SEED / VC ali organizacija, ki sodeluje z zagonskimi podjetji (ne posamezniki).

Oglejte si tudi Program za mlada podjetja 3DEXPERIENCE Works.
startup entrepreneur


Kako se prijaviti?

Če izpolnjujete pogoje, se enostavno prijavite na spletni strani: https://www.solidworks.com/entrepreneurs

1. Izpolnite prijavo

Prosimo vas, da pri vprašanju "Have you been in contact with a SOLIDWORKS Value Added Reseller?" napišete, da ste za ta program izvedeli preko nas - Solid World d.o.o. Slovenija, da vam bomo lahko pomagali in svetovali pri uporabi rešitev.

2. Odobritev: Prejeli boste e-poštno sporočilo s potrditvijo, da je bila prošnja sprejeta in je v fazi pregleda. Medtem boste prejeli e-poštno sporočilo s povezavo, da se nam pridružite v skupnosti na 3DEXPERIENCE® platformi. Tu se lahko povežete z ekipo SOLIDWORKS Startup Program Team in drugimi SOLIDWORKS uporabniki.

3. Naročilo licence: če vaše zagonsko podjetje izpolnjuje merila za upravičenost, vas bomo kontaktirali iz Solid World d.o.o. in vam pomagali pri naročilu brezplačnih programskih rešitev, katere vam lahko najbolje pomagajo ustvariti vašo blagovno znamko, izdelek in podjetje.
incubator


Za več informacij smo vam na voljo na 01/ 422 49 00 ali na elektronskem naslovu #EM#696f646c4476696b616d7d647e616a216378#EM#

Povezani produkti

Možnost brezplačne uporabe rešitev za mlada podjetja


Prijava