01 422 49 00
Za nakup se morate prijaviti
SolidCAM logo tool leaders 160x105 17aboveSolidCAM logo tool leaders 160x105 17above SolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105SolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105
Splošne informacije: 01 422 49 00

SolidCAM

SolidCAM je vodilni med proizvajalci CAD/CAM/CNC programske opreme, ki pokriva celotni spekter programskih modulov za 2.5D rezkanje, 3D rezkanje, 4/5 osno pozicionirano in simultano rezkanje, struženje, kombinirano struženje-rezkanje in žično erozijo. 

Vodilo podjetja je popolna povezanost s CAD sistemom, učinkovitost in enostavna uporaba. 
SolidCAM za SOLIDWORKS je popolnoma vključen in asociativno povezan s CAD sistemom SOLIDWORKS. Za tiste, ki se nočejo vezati na določeni CAD sistem je na voljo tudi samostojna različica z vključeno CAD osnovo.
SolidCAM-ov revolucionarni iMachining modul je izpolnil in presegel želje še tako zahtevnih tehnologov. Z iMachining-om so obdelovalni časi tudi do 3x krajši. Kontrola nad dejanskim rezalnim kotom zagotavlja konstantne rezalne sile. Obdelava se vrši z večjimi globinskimi odvzemi, omogočena je uporaba vitkejših orodij, obdelujemo pa lahko najtrše materiale. 

Video

Za ogled video vsebin morate potrditi funkcionalne piškotke.
Prenesite 30 dnevno DEMO verzijo. Če že imate nameščen SolidWorks, prenesite "SolidCAM Add On" verzijo. V nasprotnem primeru prenesite SolidCAM z vključeno CAD osnovo "SolidCAM CAD/CAM paket".
Glavne novosti v verziji 2019.
SolidCAM Xpress je vhodni nivo rezkanja. Je popolnoma povezan s SOLIDWORKS CAD. Vsebuje osnovne operacije 2.5D in 3D rezkanja. SolidCAM Xpress lahko kadarkoli nadgradimo na zmogljivejše pakete.
Najbolj neposreden, SolidWorks-u podoben vmesnik kombiniran z najnovejšo tehnologijo, ki zagotavlja najhitrejšo, najzmogljivejšo in najpreprostejšo izdelavo poti orodja.
SolidCAM je univerzalni modul za programiranje vseh vrst 3-osnih CNC strojev.
SolidCAM zagotavlja hitro in enostavno programiranje več-osnih strojev in učinkovit način programiranja.
Zmogljiv modul za hitro in učinkovito programiranje vaših CNC stružnic.
Določanje izhodiščne točke na stroju in merjenje obdelovanca direktno na stroju s pomočjo 3D tipala.
Novosti SolidCAM 2018


Prijava