Za nakup se morate prijaviti
brisbone aaa editorbrisbone aaa editor SolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editorSolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editor SolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editorSolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editor 3DEXPERIENCE COMPASS3DEXPERIENCE COMPASS
Splošne informacije: 01 422 49 00
 • Tehnična informatika
 • CNC servis
 • 3D tiskalniki in 3D skenerji
 • Storitve 3D tiskanja in skeniranja

Struženje in rezkanje XZYCB

Najhitreje rastoči segment CNC strojev, po katerih na trgu vlada tudi največ zanimanja, predstavljajo večnamenski stroji, ki kombinirajo več različnih zmogljivosti – več vreten, več orodij, večfazno obdelavo materiala, usmerjanje z vretena na vreteno brez prekladanja, vstavljanje surovca na enem koncu in izhod končnega izdelka na drugem.

SolidCAM gre v korak s časom tako, da vam nikoli ne bo treba iskati nove programske opreme za podporo novih strojev. Zagotavljamo celovite multi-osne operacije, obdelovalne in manipulativne operacije s sekundarnim vretenom, ob realistični simulaciji v enem izredno učinkovitem programskem paketu. 

4/5-osni simultano delujoči stružno-rezkalni stroji so večnamenski in omogočajo bistveno večjo prilagodljivost glede na konkurenčne strojne konfiguracije. V ta namen, mnogi od njih razpolagajo z več osmi, gornjimi agregati (revolverji), spodnjimi agregati, CYB in pomožnimi vreteni.

Video

Za ogled video vsebin morate potrditi funkcionalne piškotke.
SolidCAM ima napredno tehnologijo za podporo programiranja najnovejših večnamenskih CNC strojev, zagotavlja zmogljiva orodja ki so enostavna za učenje in uporabo ter nudi najboljšo prožnost in nastavljivost.
 • Uporaba konjičkov, fiksne linete, pomožna vretena, rotacijski in linearni zalogovniki so skupaj s C-, CY- in B-osmi stalnica v ponudbi sodobnih stružno-rezkalnih naprav za strojno obdelavo. V tem zelo konkurenčnem okolju je programiranje vseh teh strojev še najenostavnejše in najvarnejše s pomočjo rezkalnih operacij v SolidCAM okolju.
 • Podpora za več-orodno in več-vretensko programiranje s sinhronizacijo zalogovnika orodij in popolno strojno simulacijo je integrirano v en, visokozmogljivi paket.
 • Vse SolidCAM-ove operacije struženja in rezkanja, vključno z visokozmogljivim revolucionarnim modulom iMachining so na voljo tudi za programiranje stružno-rezkalnih strojev. Vse pomožne naprave so prav tako lahko določene in tudi upoštevane pri simulacijah in kontroli nad zarezovanjem.
 • millTurn partSW 02
  Enostavno programiranje za kompleksne stružno-rezkalne CNC stroje

  SolidCAM gre preko meja samega programiranja teh kompleksnih naprav in nudi inteligentno upravljanje z ostanki materiala med operacijami rezkanja in struženja. Na ta način so vzpostavljene najučinkovitejše orodne poti in, zahvaljujoč kratkim časom ciklov, dosežena najvišja možna produktivnost.

  Stružno-rezkalna simulacija

  Stružno-rezkalna simulacija v programu SolidCAM ponuja paket popolne kinematike, ki podpira simulacije vseh operacij rezkanja in struženja ter vseh CNC strojnih komponent in naprav. Simulator nudi popolno zaznavanje kontaktov med strojnimi komponentami, obdelovancem, vpenjali in držali orodja.
  Vsi cikli in premiki so deležni podpore celotne grafike strojnih komponent in pomožnih naprav kot sta konjiček in fiksna lineta, zagotovljena pa je tudi varnost, saj je obdelovanec v celoti preizkušen preden ga doseže orodje.
  Identifikacija stroja

  Definira CNC strojne komponente in njihovo kinematiko. S tem omogoča uporabniku enostavne nastavitve in učinkovito podporo najzapletenejšim stružno-rezkalnim strojem.
  VMID Machine withoutFloor
  Prenos med vreteni

  Kontrolirajte prenos obdelovanca med glavnim in pomožnim vretenom s pomočjo operacij kontrole stroja (Machine Control Operations). Vnaprej pripravljene MCO nudijo najučinkovitejšo rešitev za ta postopek.

  MCO (operacije kontrole stroja)

  MCO (Machine Control Operation) omogočajo uporabniku vnos različnih kontrolnih operacij med samo obdelavo kosa. Te operacije krmilijo CNC stroj in aktivirajo različne opcije ter naprave, kot na primer: odpiranje in zapiranje vpenjal, aktiviranje hlajenja, vrtenje kosa, premik kosa z ene mize na drugo itd.

  MillTurn MachineSim
  iMachining za rezkanje in struženje

  Uporaba modulov iMachining 2D in 3D v stružno-rezkalnem obdelovancu vam prihrani delo s programiranjem in skrajša čas cikla. Poleg tega prinaša iMachining zelo pomembne prednosti, med drugim uporabo manjše rezkalne sile, odsotnost vibracij in prekomerne obrabe orodij in to tudi v primerih, ko obdelovanec ni togo vpet.
  iMachMillTurn

  00 1 mil turn main
  

  Prijava