Za nakup se morate prijaviti
brisbone aaa editorbrisbone aaa editor SolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editorSolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editor SolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editorSolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editor 3DEXPERIENCE COMPASS3DEXPERIENCE COMPASS
Splošne informacije: 01 422 49 00
  • Tehnična informatika
  • CNC servis
  • 3D tiskalniki in 3D skenerji
  • Storitve 3D tiskanja in skeniranja

DraftSight Professional

  • Načrtovalci, oblikovalci in inženirji izberejo DraftSight Professional kot svojo 2D CAD rešitev za ustvarjanje, pregledovanje, upravljanje in pretvorbo risb, vključno z datotekami DGN, PDF, DXF in DWG.
  • DraftSight Professional vključuje zmogljive funkcije, ki povečujejo učinkovitost, poenostavijo proces načrtovanja ter tako omogočijo, da je delo hitro opravljeno.
  • Poleg tega dostop API-ja omogoča popolno prilagoditev vaše izkušnje.
  • Letni najem znaša 199 EUR (+ddv)
Pomembno: DraftSight Professional NI MOŽNO naročiti pri nas, zato tudi ponudb za naročilo ne pripravljamo ter ne vršimo tehnične podpore.
Naročilo oddate IZKLJUČNO preko spletne strani DraftSight, na >> POVEZAVI. Plačilo je poleg kreditne kartice možno tudi preko predplačniške naročilnice, preko katere prejmete predračun.

Glavne funkcije:Image Tracer

Image Tracer je zmogljiva nova funkcija v DraftSight 2019, ki lahko prihrani nešteto ur načrtovanja. Hitro (v nekaj sekundah) pretvorite preproste ali kompleksne rastrske slike v datoteke DWG. Ročna ponovna uporaba ali uporaba programske opreme tretje osebe ni več potrebna, saj je ta funkcija vgrajena neposredno v vmesnik DraftSight. Natančno sledite logotipom, tlorisom in drugim slikam v formatih .bmp, .png in .jpg in jih pretvorite v vektorsko obliko. Po konverziji se lahko zasnova enostavno shrani, deli ali pošlje neposredno na laserski tiskalnik.
Toolbox

draftsight professional toolbox

Izbirate lahko med popolnoma definirano knjižnico vijakov, vijakov, matic, podložk in zatičev za enostavno vstavljanje standardne strojne opreme. Mednarodni standardi vključujejo ANSI, Imperial, BSI, DIN, ISO in JIS. Ustvarite luknje in oblačke, ustvarite gradivo, dodajte balone, simbole za varjenje, simbole površinske obdelave.
Interoperabilnost

draftsight professional interoperability

Odprite in delite svoje načrte, ki podpirajo več vrst datotek in formatov. Uvozite datoteke PDF, DGN ali BAK ter jih pretvorite v datoteke DWG ali uvozite SVG in ga vstavite kot blok. Poleg tega lahko uvozite datoteko .DSHBM (izvoženo iz HomeByMe), da ustvarite 2D tloris.
Prilagoditev API-ja

draftsight professional api

Avtomatizirajte naloge, da pospešite svoje proizvodne postopke z API-jem DraftSight. V svoj delovni proces vključite DraftSight Professional, ki vključuje druge sisteme, kot so ERP, PDM ali druge podatkovne baze, in LISP rutine. Ustvarite dodatke, ki simulirajo obnašanje drugih programskih CAD dodatkov.
Orodja za produktivnost

draftsight professional productvity

Prihranite dragocen čas načrtovanja z izboljšano uporabnostjo in orodji, ki odpravljajo ročne naloge. Z miško lahko preprosto obrežete linije in entitete z možnostjo Power Trim, natisnete datoteko ali mapo datotek, ne da bi jih morali odpreti z Batch print in še več.
Dostopajte do osrednje lokacije z uporabniško določenimi elementi, ki jih je mogoče ponovno uporabiti, kot so bloki, ki jih lahko z risanjem povlečete in spustite.
Grafično primerjajte med dvema risarskima dokumentoma in ugotovite razlike na podlagi prikazanih barvnih kod.
Pošljite skice in liste tiskalnikom v paketnih opravilih in shranite zapise paketnega tiskanja kot datoteke Batch Print List (* .bpl) za nadaljnjo uporabo.
Pretvarjanje entitet za risanje v datoteko G-Code (.txt) za pošiljanje na CNC stroj za izdelavo.
Uvozite in pretvorite obliko zapisa datoteke DGN v projekt DraftSight za neposredno urejanje.
Samodejno postavite dimenzije, ki so poravnane z drugimi dimenzijami in razmaknjene z drugimi dimenzijami z vnaprej določenimi odmiki.
Postavite in poiščite dimenzije z natančnejšo natančnostjo.
Izračunajte vrednosti, kot so Sum, Average in Count, s formulami neposredno v celicah tabele vašega načrta.
Hitro ustvarite vzorec ponavljajočih se entitet po vnaprej določeni poti.
Natančno postavite besedilo vzdolž loka z nadzorom smeri besedila in lokacijo.
Dostopajte do tlorisov, ustvarjenih v programu HomeByMe, v podoknu opravil DraftSight in ustvarite popolnoma dimenzionirano datoteko 2D DWG.

Povezani produkti

Robustna izkušnja 2D risanja in 3D načrtovanja s popolnimi 3D zmogljivostmi, ki vam pomagajo zadovoljiti vaše potrebe pri načrtovanju, izdelavi prototipov, laserskem rezanju in 3D tiskanju.
Vključuje vse zmogljivosti paketa DraftSight Premium + popolno tehnično podporo ter mrežne licence.
Celovita tehnična podpora ter mrežne licence. Za velike organizacije z veliko uporabniki.


Prijava