Za nakup se morate prijaviti
brisbone aaa editorbrisbone aaa editor SolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editorSolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editor SolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editorSolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editor 3DEXPERIENCE COMPASS3DEXPERIENCE COMPASS
Splošne informacije: 01 422 49 00
  • Tehnična informatika
  • CNC servis
  • 3D tiskalniki
  • Storitve 3D tiskanja in CNC obdelave

DraftSight Standard

  • Načrtovalci, oblikovalci, inženirji, študenti, učitelji in hobisti izberejo DraftSight Standard kot enostavno rešitev za 2D CAD načrtovanje. 
  • Ustvarjanje, urejanje, shranjevanje, ogled, tiskanje in označevanje kakršne koli datoteke DWG z znanim uporabniškim vmesnikom, ki omogoča hiter prehod iz primerljivih CAD aplikacij po dostopni ceni.
  • Letni najem znaša 99 EUR (+ddv)
Pomembno: DraftSight Standard NI MOŽNO naročiti pri nas, zato tudi ponudb za naročilo ne pripravljamo ter ne vršimo tehnične podpore.
Naročilo oddate IZKLJUČNO preko spletne strani DraftSight, na >> POVEZAVI. Plačilo je poleg kreditne kartice možno tudi preko predplačniške naročilnice, preko katere prejmete predračun.

TEHNIČNA POMOČ - V primeru težav z aktivacijo in namestitvijo programa se obrnite na spletno podporo.  

Glavne funkcije:

2D načrtovanje in dokumentacija

draftsight standard 2d design documentation

Odprite svoje stare risbe za ogled, tiskanje, urejanje ali preprosto ustvarite novo risbo z elementi, kot so linije, polilinije, loki, krogi, elipse, sloji, bloki in drugo.
Dodajte opombe, dimenzije, tabele, lopute in oblake revizij, uporabite orodja za spreminjanje: premikajte, kopirajte, vrtite, zrcalite, vzorčite, obrezujte, raztegujte ali izdelajte posnetek načrtovanja ter tiskajte na ploter, tiskalnik ali datoteko.
Bloki

draftsight standard blocks

Uvozite obstoječe bloke iz knjižnic ali ustvarite nove bloke, ki jih lahko uporabite kot ponavljajoče elemente v svojih modelih. Poimenujte, shranite in ponovno uporabite svoje bloke, da zagotovite skladnost vseh vaših projektov.
Dimenzije

draftsight standard dimensions

Učinkovito vstavite dimenzije v risbe z dimenzijskimi orodji DraftSight. Preprosto določite videz vaših dimenzij, vključno s pisavo, puščicami, smerjo besedila in še več.
Sloji

draftsight standard layers

DraftSight Standard omogoča preprosto ustvarjanje, formatiranje in razvrščanje slojev da zagotovite, da je vaš načrt ustrezen in skladen s standardi slojev. Enostavno nastavite atribute sloja, kot so LineColor, LineStyle in LineWeight, in uporabite orodno vrstico Layers za hitro izbiro aktivnega sloja.
Privarčujte čas z novimi funkcijami

draftsight standard centerline

Povečajte svojo učinkovitost s funkcijami, kot je PDF Underlay, da se sklicujete na svoje PDF dokumente, vstavite sredinske črte za hitro in natančno vstavljanje središč ter Quick Modify za premikanje, vrtenje, kopiranje in prilagajanje entitet z enim ukazom.
Priložite risbo
Dodajte zunanjo referenco trenutni risbi.
Urejanje PolyLine
Uredite polilinije z več možnostmi, kot so konus, ustvarite lok in dodajte točko na sredini.
Samodejno skrivanje palet
Samodejno strnite palete z gestami miške, da povečate območje zaslona.
Označevanje entitet
Entitete preprosto označite z barvo.
Hatch Layer
V ustreznem pogovornem oknu nastavite Hatch Layer in polnilo gradienta.
Odstranite podvojene entitete
Odstranite podvojene entitete ali prekrivajoče se dele entitet iz risbe.
Prilagodljive ikone SVG
Podpora za zaslone visoke ločljivosti (4K).
Možnost določitev "hairline" za izpis
V pogovornem oknu za tiskanje, ki se uporablja predvsem za izhod laserskega rezalnika, nastavite širino črte "hairline".
Predogled slojev
Hitro preglejte vsebino slojev enega za drugim ali s pomočjo točno določenega niza slojev.
Blok - Ponovna določitev osnovne točke
Z desno tipko miške nastavite novo osnovno točko za blok.
Spremenite prostor
Prenesite entitete iz delovnega prostora Model v delovni prostor Sheet in obratno

Povezani produkti

Robustna izkušnja 2D risanja in 3D načrtovanja s popolnimi 3D zmogljivostmi, ki vam pomagajo zadovoljiti vaše potrebe pri načrtovanju, izdelavi prototipov, laserskem rezanju in 3D tiskanju.
Vključuje vse zmogljivosti paketa DraftSight Premium + popolno tehnično podporo ter mrežne licence.
Napredna 2D CAD rešitev z zmogljivimi funkcionalnostmi, ki omogočajo prihranek časa ter API-jem, ki omogoča hiter in preprost prehod od načrta do samega izdelka.
Celovita tehnična podpora ter mrežne licence. Za velike organizacije z veliko uporabniki.


Prijava