Za nakup se morate prijaviti
brisbone aaa editorbrisbone aaa editor SolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editorSolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editor SolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editorSolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editor 3DEXPERIENCE COMPASS3DEXPERIENCE COMPASS
Splošne informacije: 01 422 49 00
 • Tehnična informatika
 • CNC servis
 • 3D tiskalniki in 3D skenerji
 • Storitve 3D tiskanja in skeniranja

SOLIDWORKS CAD PAKETI

Primerjalne tabele funkcionalnosti posameznih programskih paketov
SOLIDWORKS STANDARD SOLIDWORKS PROFESSIONAL SOLIDWORKS PREMIUM

SOLIDWORKS 3D CAD

S programsko opremo za 3D načrtovanje SOLIDWORKS lahko hitro in učinkovito ustvarite inovativne načrte kosov in sestavov. Zmogljiva in enostavna za uporabo omogoča načrtovanje z vrsto orodij za ustvarjanje risb, analizo načrtovanja, oceno stroškov, upodabljanje, animacijo in upravljanje datotek, ki ustvarjajo intuitiven sistem za razvoj inovativnih izdelkov ter omogočajo večjo produktivnost, nižje stroške in pospeši čas prihoda izdelka na trg.
Modelirajte kose in sestave s 3D sistemom za načrtovanje SOLIDWORKS ter preoblikujte ideje in koncepte v virtualne 3D modele. Za konceptno načrtovanje hitro ustvarite 3D-načrte z uporabo uvoženih slik, preprostih skic ali skeniranih 3D-podatkov, nato pa dodajte več podrobnosti, ko se načrt razvija. Planiranje strukture sestavov vam omogoča hitro postavitev strukture sestava in nato izvoz v SOLIDWORKS za samodejno ustvarjanje CAD datotek. Neposredno urejanje modela vam omogoča manipuliranje in spreminjanje 3D geometrije, ki deluje neposredno na 3D CAD modelih.
Ustvarite 2D risbe, pripravljene za proizvodnjo, ki so vedno aktualne in jasno sporočajo, kako naj bo vaš dizajn izdelan in sestavljen. Asociativnost SOLIDWORKS povezuje 2D-risbo neposredno s 3D-modelom, tako da se lahko posodobitve 3D-modela samodejno odražajo v 2D-risbi. SOLIDWORKS pospešuje vaš proces načrtovanja, prihrani čas in stroške razvoja ter hkrati poveča produktivnost.
Izkoristite obstoječe inženirske podatke za ustvarjanje novih modelov in pospešitev razvoja novih izdelkov. SOLIDWORKS vam nudi vrsto orodij, ki vam pomagajo ponovno uporabiti obstoječe 3D CAD modele in 2D risbe, kar pospeši vaš proces načrtovanja, prihrani čas in stroške razvoja ter poveča produktivnost. Orodja za iskanje, avtomatizacijo in konfiguracijo SOLIDWORKS poenostavljajo ponovno uporabo obstoječih projektnih podatkov za ustvarjanje novih modelov.
Orodja za sodelovanje pri izdelkih SOLIDWORKS pomagajo članom vaše načrtovalske ekipe tesno sodelovati z drugimi deležniki projekta, zunanjimi prodajalci in strankami. Prav tako lahko zaščitite lastniške podatke o načrtovanju, preden jih delite zunaj vaše organizacije. in za upravljanje projektnih podatkov ter nadzor nad revizijami načrta. Orodja za sodelovanje pri izdelkih SOLIDWORKS vključujejo številne inovativne funkcije, ki prihranijo čas, kot so 3D Interconnect, eDrawings® in 3D Mark Up kosov in sestavov.
Preden greste v proizvodnjo, preverite, ali se bodo vaši kosi in sestavi pravilno prilegali, sestavili in delovali s SOLIDWORKS Interference Check. Popolnoma integriran s CAD, lahko uporabljate preverjanje interference v 2D in 3D, medtem ko načrtujete, da pospešite razvojni proces vašega izdelka, in analizirate tolerance za oceno proizvodnosti.
SOLIDWORKS SimulationXpress je orodje, ki omogoča izvajanje osnovne analize napetosti na posameznih kosih. Hitro lahko določite učinke sile in pritiska ter ustvarite poročila za dokumentiranje rezultatov.
 • SOLIDWORKS CAM Standard, ki ga poganja CAMWorks®, je integrirana programska rešitev za 2,5-osno rezkanje. Z uporabo nastajajočih tehnologij definicije na podlagi modela (MBD) in obdelave na podlagi znanja (KBM) lahko SOLIDWORKS CAM hitro preoblikuje vaš proces od načrtovanja do proizvodnje z izboljšanjem komunikacije, zmanjšanjem napak, skrajšanjem časa cikla in izboljšanjem kakovosti vašega izdelka.
 • SOLIDWORKS CAM Standard deluje le z aktivnim vzdrževanjem paketov SOLIDWORKS Standard, Professional ali Premium.
Za zagotovitev izdelave vašega izdelka SOLIDWORKS ponuja 3D orodja za pregledovanje vaše zasnove zgodaj v procesu razvoja. Veliko lažje in ceneje je odpraviti težave, ugotovljene v fazi načrtovanja, kot pa jih popraviti med načrtovanjem proizvodnje ali potem, ko je vaša zasnova v proizvodnji.
SOLIDWORKS ima različna orodja, zasnovana za večjo produktivnost, vključno z zmogljivostmi za analizo načrta, primerjavo, preverjanje in poročanje.
SOLIDWORKS ponuja več kot 30 prevajalcev za pretvorbo dohodnih CAD podatkov v format SOLIDWORKS 3D CAD ali za izvoz SOLIDWORKS podatkov v druge CAD izdelke. 
3D Interconnect odpre večino večjih CAD formatov neposredno v SOLIDWORKS-u, brez potrebe po pretvorbi ali shranjevanju podatkov kot SOLIDWORKS datoteko.
 • Dramatično poenostavite pot od SOLIDWORKS CAD do razširjene in navidezne resničnosti z novo možnostjo izvoza (Xtended Reality), ki poganja ekosistem bogatih izkušenj z AR, VR in ogledom spleta, ki so jih ustvarili naši odobreni partnerji.
 • Ta nova možnost izvoza iz SOLIDWORKSa ohranja dragocene informacije, kot so geometrija, videz, študije gibanja, konfiguracije, stanja prikaza, meta podatki in še več.
SOLIDWORKS CAD knjižnice vam zagotavljajo enostaven dostop, lociranje, prenos, shranjevanje in skupno rabo vnaprej izdelanih 3D CAD modelov in pogosto ponovno uporabljenih CAD podatkov.
Orodja za samodejno ocenjevanje stroškov SOLIDWORKS so v celoti integrirana s 3D CAD, kar vam omogoča nenehno preverjanje vaših načrtov glede na ciljne stroške. Med načrtovanjem enostavno spremljajte proizvodne stroške, s čimer se izognete dragim preoblikovanjem in zamudam pri proizvodnji. Proizvajalci lahko uporabljajo tudi SOLIDWORKS orodja za ocenjevanje stroškov za avtomatizacijo postopkov ponudbe.
Delite podatke med inženirji električnega CAD (ECAD) in mehanskega CAD (MCAD) s pomočjo CircuitWorks™. CircuitWorks vam omogoča skupno rabo, primerjavo, posodabljanje in sledenje podatkov o električni zasnovi, tako da lahko uporabniki hitro rešijo težave z električno-mehansko integracijo in sodelovanjem.
Vzpostavite standarde načrtov in preverite risbe (ali modele) s SOLIDWORKS-om, da ustvarite enotne načrte in dokumentacijo. Uporabite SOLIDWORKS, da določite standarde načrtov, nato pa preverite risbe (ali modele), da zagotovite dosledne in popolne rezultate risbe.
Uporabite programsko opremo eDrawings®, da povečate sodelovanje, pospešite proces načrtovanja in povečate produktivnost z ogledom SOLIDWORKS 3D modelov in 2D risb v obliki, ki je pripravljena na e-pošto. eDrawings Professional uporabnikom omogoča hiter in natančen ogled, merjenje in označevanje načrtov, kar izboljša komunikacijo med konstruktorji, proizvajalci in strankami.
Orodje za analizo toleranc TolAnalyst samodejno preverja učinke toleranc na kose in sestave, da zagotovi dosledno prileganje komponent in preveri sheme toleranc, preden gre izdelek v proizvodnjo. Tolerančno analizo je mogoče znova izvesti, če se izvede dimenzioniranje ali sprememba tolerance, kar vam omogoča, da pridete do optimizirane sheme tolerance.
SOLIDWORKS Visualize Standard vam omogoča, da z lahkoto in prilagodljivostjo ustvarite prepričljivo vizualno vsebino vaših 3D-zasnov. Z uporabo vsebine kakovostnih fotografij že v začetku procesa načrtovanja lahko prejmete koristne zgodnje povratne informacije, tako da lahko sprejemate bolj informirane inženirske odločitve.

SOLIDWORKS Visualize Standard deluje le ob aktivnem vzdrževanju paketov SOLIDWORKS Professional ali Premium.
SOLIDWORKS PDM Standard zagotavlja upravljanje CAD datotek, ki posameznim uporabnikom in majhnim delovnim skupinam omogoča upravljanje projektnih podatkov, nadzor nad revizijami načrtovanja in nadzor dostopa do datotek.
Z vzvratnim inženiringom lahko ponovno ustvarite načrte, ki temeljijo na že obstoječih, s čimer pospešite razvoj izdelka, zmanjšate tveganje, prihranite čas in povečate produktivnost. Uporabite zmožnost ScanTo3D za uvoz, urejanje, vrednotenje in ustvarjanje trdne geometrije iz skeniranega oblaka točk in podatkov mreže.
Z analizo gibanja z uporabo SOLIDWORKS Simulation ocenite, kako se bo vaš izdelek obnašal in se premikal skozi svoj operativni cikel. Predstavljajte si, da se vaš izdelek premika, kot bi se v resničnem svetu, izmerite sile in obremenitve na vaši zasnovi ter uporabite podatke za pravilno dimenzioniranje motorjev in ustvarite najboljši mehanizem za zagotavljanje učinkovitosti, kakovosti in varnosti izdelka.
Linearna analiza napetosti z uporabo SOLIDWORKS Simulation je lahko reden del vašega procesa načrtovanja, saj zmanjšuje potrebo po dragih prototipih, odpravlja predelave in zamude ter prihrani čas in stroške razvoja. Z linearno analizo napetosti se izračunajo napetosti in deformacije geometrije. SOLIDWORKS Simulation uporablja metode analize končnih elementov (FEA) za diskretizacijo konstrukcijskih komponent v trdne elemente, lupine ali nosilne elemente in uporablja analizo linearne napetosti za določitev odziva kosov in sestavov.
Uporabite široko paleto orodij v SOLIDWORKS Premium za poenostavitev načrtovanja in dokumentacije cevovodov za širok nabor sistemov in aplikacij, vključno s stroji, drsnimi sistemi in cevovodi procesnih obratov.
 • Ustvarjanje detajliranih napeljav električnih kablov in žic
 • Napeljava togih ali prožnih električnih vodnikov
 • Vodniki
 • Trakasti kabli
 • Samodejni izračun dolžine žic
 • Samodejna sploščitev električnih vodov za proizvodnjo
 • Kosovnice in prirezne liste žic
 • Samodejno usmerjanje z uporabo uvoženih »Od-do« povezovalnih podatkov
 • Pritrdilna oprema, spleti, spojniki, izolacije, vodniki, termo-skrčljive cevi in vezice
SOLIDWORKS Premium vključuje orodja za načrtovanje, ki omogočajo napeljave električnih kablov in žic za sestave. 
Številni izdelki so izdelani z oblikovanjem ravnega materiala, kot je pločevina, v zapletene oblike. SOLIDWORKS-ova napredna funkcionalnost izravnavanja površin zagotavlja nadzor in prilagodljivost za izravnavo teh kompleksnih površin.
SOLIDWORKS Routing se lahko uporablja za usmerjanje cevovodov s pravokotnimi prerezi ki vključujejo kanale, kabelske police, transporterje, žlebove za manipulacijo materiala in druge sisteme.


Pošlji povpraševanje

Prijava