Za nakup se morate prijaviti
SolidCAM logo tool leaders 160x105 17aboveSolidCAM logo tool leaders 160x105 17above SolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105SolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105
Splošne informacije: 01 422 49 00
  • Tehnična informatika
  • CNC servis
  • 3D tiskalniki
  • Storitve 3D tiskanja in CNC obdelave

SOLIDWORKS Electrical Schematics

SOLIDWORKS Electrical Schematics je zmogljivo načrtovalsko orodje za lažje, hitrejše in bolj učinkovito načrtovanje različnih električnih sistemov in pripravo ustrezne dokumentacije, ki je lahko tesno povezan tudi s SOLIDWORKS 3D CAD okoljem.

Kot novost je sedaj program poleg polne različice SOLIDWORKS Electrical Schematics Professional na voljo tudi v nekoliko okrnjeni, a hkrati cenejši različici SOLIDWORKS Electrical Schematics Standard, ki zadovoljuje nekoliko manjše potrebe uporabnikov, a s še vedno zmogljivim naborom funkcionalnosti.

Video

Za ogled video vsebin morate potrditi funkcionalne piškotke.
Zmogljivo in hkrati enostavno eno-uporabniško programsko orodje za hitri razvoj in načrtovanje vgrajenih električnih sistemov in naprav ter drugih električnih izdelkov.
Vključuje dodatne funkcionalnosti, predvsem v smislu več uporabniškega sodelovanja, povezovanja med elektro in strojnim načrtovalskim okoljem ter dodatnih orodij za lažje in hitrejše delo ter bolj nap...


Prijava