Za nakup se morate prijaviti
brisbone aaa editorbrisbone aaa editor SolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editorSolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editor SolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editorSolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editor 3DEXPERIENCE COMPASS3DEXPERIENCE COMPASS
Splošne informacije: 01 422 49 00
  • Tehnična informatika
  • CNC servis
  • 3D tiskalniki in 3D skenerji
  • Storitve 3D tiskanja in skeniranja

SOLIDWORKS INSPECTION

SOLIDWORKS INSPECTION STANDARD SOLIDWORKS INSPECTION PROFESSIONAL

Izboljšan in poenostavljen inšpekcijski potek dela

Na voljo kot SOLIDWORKS add-in ali kot namenska samostojna aplikacija za ustvarjanje podrobnih inšpekcijskih poročil ne glede na potek dela.
Pridobite karakteristične informacije iz 2D PDF (vključeni šifrirani dokumenti) in TIFF datotek.
Ustvarite inšpekcijske projekte neposredno iz DXF/DWG izvornih datotek.
Hitro ustvarite izpise v oblačkih in kontrolne liste iz SOLIDWORKS risb.
Pri delu s PDF datoteko ali TIFF sliko lahko SOLIDWORKS Inspection uporabi optično prepoznavanje znakov (OCR), da prebere in identificira nominalno vrednost, plus/minus toleranco in vrsto dimenzije (premer/polmer ali linerarno), s čimer se dejansko izloči ročni vnos in zmanjša napake. Deluje z vodoravnimi in navpičnimi dimenzijami, dimenzijami radijev, opombami, oblački, z geometričnimi tolerancami (GD&T) ter simboli obdelave površin.
Samodejno kreiranje oblačkov in pregledovanje dimenzij iz 2D in 3D CAD datotek in specifičnih PDF dokumentov.
Ustvarite in upravljajte Bill of Characteristics (BOC), spremenite vrstni red, uredite oštevilčenje in grupiranje karakteristik. Določite tolerančne tabele za standardizacijo inšpekcijskih poročil in zahtev.
Prilagodite oblike, barvo in velikost inšpekcijskih oblačkov. Določite prednastavitve in uporabite sloge na podlagi parametrov, kot sta ocena ali metoda kontrole. Prilagodite postavitev oblačkov.
Primerjajte risbe, revizije 2D ali 3D CAD datotek, da hitro prepoznate spremembe in posodobite kakovost projekta.
Učinkovito načrtujte kontrolo kakovosti tako, da določite mejo sprejemljivosti kakovosti (AQL -Acceptance Quality Limit (AQL) in izračunate velikost vzorca, sprejmete in zavrnete kriterije.
Izvozite inšpekcijske podatke v sisteme kakovosti in baze podatkov z uporabo izhodnih formatov CSV ali XML. Objavite neposredno v Net-Inspect.
SOLIDWORKS Inspection se integrira s SOLIDWORKS PDM in omogoča vodjem kakovosti, da upravljajo informacije o projektu, nadzorujejo revizije načrta, končne izdelke itd.
Izvozite dokončane risbe v oblačkih v obliki PDF ali 3D PDF (pri delu s 3D CAD datotekami). Izvozite inšpekcijska poročila v Microsoft® Excel® preglednice s standardnimi predlogami, kot so obrazci AS9102 ali PPAP (Production Part Approval Process) ali prilagojenimi Excel predlogami.
Izkoristite SOLIDWORKS kose in sestave z informacijami o izdelku in proizvodnji (PMI), da poenostavite ustvarjanje inšpekcijskih poročil.
Odprite in uporabite informacije iz drugih 2D/3D CAD datotek, da ustvarite svoja inšpekcijska poročila.
Izmerjene inšpekcijske vrednosti za vsako karakteristiko vnesite neposredno v projekt, ročno ali z uporabo digitalnega kljunastega merila. Uvoz rezultatov iz naprave za merjenje koordinat CMM (Coordinate Measuring Machine).
Označite dimenzije z zeleno, rdečo ali rumeno, da na podlagi vnesenih ali uvoženih CMM rezultatov preprosto ugotovite, katere so znotraj tolerance, katere odstopajo in katere so v mejah sprejemljivosti.


Pošlji povpraševanje

Prijava