Za nakup se morate prijaviti
SolidCAM logo tool leaders 160x105 17aboveSolidCAM logo tool leaders 160x105 17above SolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105SolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105
Splošne informacije: 01 422 49 00
  • Tehnična informatika
  • CNC servis
  • 3D tiskalniki
  • Storitve 3D tiskanja in CNC obdelave

Plastics Premium

SOLIDWORKS Plastics Premium daje konstruktorjem in orodjarjem, ki načrtujejo in izdelujejo orodja za brizganje plastike natančne in enostavne možnosti za njihovo optimizacijo. Hitro ustvarite in analizirajte načrte enognezdnih, večgnezdnih ter družinskih kalupov.

Izognite se dragi predelavi kalupov: Zagotovite, da bodo kalupi že prvič delovali pravilno in se s tem izognite zamudnim, dragim in nepotrebnim predelavam.
Optimizirajte načrt oskrbovalnega sistema: Analizirajte vstopne in razdelilne kanale ter prehode, da bi uravnovesili sistem razdelilnih kanalov. Optimizirajte vrsto, velikost in položaj prehodov. Določite najboljšo razporeditev, velikost in presečno obliko razdelilnih kanalov.
Določite ciklični čas, tonažo spon in količino vbrizga: Ocenite orodjarske projekte hitro in natančno. Določite velikost brizgalnih strojev za dani kalup, optimizirajte ciklični čas in zmanjšajte ostanek materiala.

Video

Za ogled video vsebin morate potrditi funkcionalne piškotke.

Povezani produkti

SOLIDWORKS Plastics Standard ponuja optimizacijo kosov že od samega začetka načrtovanja.
Nadgradnja paketa Standard z analizo načrtovanja kalupov


Prijava