Za nakup se morate prijaviti
brisbone aaa editorbrisbone aaa editor SolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editorSolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editor SolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editorSolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editor 3DEXPERIENCE COMPASS3DEXPERIENCE COMPASS
Splošne informacije: 01 422 49 00
  • Tehnična informatika
  • CNC servis
  • 3D tiskalniki in 3D skenerji
  • Storitve 3D tiskanja in skeniranja

Plastics Professional

Najbolj stroškovno učinkovit čas za optimizacijo plastičnih kosov za proizvodnost je v začetnih stopnjah načrtovanja izdelka. Preskočitev tega koraka pogosto vodi do neučinkovitega načrtovanja kalupov z izjemno majhnim deležem dobrih kosov, posledično pa se izraža v velikem deležu zavrnitev in zamudah pri vstopu na trg.

Vgrajen v CAD: V celoti je vključen v SOLIDWORKS 3D načrtovalsko okolje tako, da lahko analizirate in spreminjate načrte za proizvodnost, istočasno pa jih optimizirate glede oblike, prileganja in delovanja.
Enostaven za učenje in uporabo: Vzame vam le nekaj minut za učenje in ne zahteva obsežnega strokovnega znanja iz analize ali plastike.
Omogoča komunikacijo v načrtovalski ekipi: Na internetu osnovana HTML poročila omogočajo hitro in enostavno izmenjavo simulacijskih rezultatov in načrtovalskih nasvetov med vsemi člani načrtovalsko proizvodne skupine.

Video

Za ogled video vsebin morate potrditi funkcionalne piškotke.

Povezani produkti

SOLIDWORKS Plastics Standard ponuja optimizacijo kosov že od samega začetka načrtovanja.
Vključuje SOLIDWORKS Plastics Professional z naprednimi funkcijami simulacij.


Prijava