Za nakup se morate prijaviti
brisbone aaa editorbrisbone aaa editor SolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editorSolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editor SolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editorSolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editor 3DEXPERIENCE COMPASS3DEXPERIENCE COMPASS
Splošne informacije: 01 422 49 00
  • Tehnična informatika
  • CNC servis
  • 3D tiskalniki in 3D skenerji
  • Storitve 3D tiskanja in skeniranja

Tehnična komunikacija

SOLIDWORKS® rešitve za tehnično komunikacijo omogočajo ustvarjanje dokumentacije o izdelku že v samem začetku procesa oblikovanja, poenostavijo njeno nastajanje, da jo ohranjate posodobljeno ter jo dostavite pravočasno.

Ta enostavna programska oprema dopolnjuje vaše obstoječe podatke, da lahko delate hitreje in učinkoviteje. 

SOLIDWORKS programska oprema za tehnično komunikacijo omogoča, da predstavite tudi najbolj kompleksne podatke za tehnično, inšpekcijsko, prodajno in uporabniško dokumentacijo.

Video

Za ogled video vsebin morate potrditi funkcionalne piškotke.
SOLIDWORKS® Composer pomaga vaši organizaciji, da okrepi 3D CAD podatke z ustvarjanjem dinamičnih grafičnih vsebin, ki jasno in učinkovito upodabljajo tudi najbolj kompleksne izdelke.
SOLIDWORKS Model Based Definition je integrirana proizvodna rešitev, s katero se izognemo zamudni pripravi 2D dokumentacije.
Pregledajte 2D & 3D načrte z eDrawings Orodje, ki vsakomur omogoča, da komunicira in sodeluje s pomočjo podatkov 3D načrtovanja, da zmanjša število napak in pospeši čas prihoda izdelka na trg.


Prijava