Za nakup se morate prijaviti
brisbone aaa editorbrisbone aaa editor SolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editorSolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editor SolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editorSolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editor 3DEXPERIENCE COMPASS3DEXPERIENCE COMPASS
Splošne informacije: 01 422 49 00
  • Tehnična informatika
  • CNC servis
  • 3D tiskalniki in 3D skenerji
  • Storitve 3D tiskanja in skeniranja

SOLIDWORKS MBD

Koliko časa, denarja in virov ste porabili za ustvarjanje in vzdrževanje tradicionalnih 2D risb? Kakšni so vaši tipični problemi, s katerimi se soočate? Ko postaja 3D načrtovanje vse bolj razširjeno, postajajo omejitve tradicionalnih 2D risb vse bolj očitne — so drage in zamudne pri ustvarjanju in vzdrževanju; nagnjene so k neusklajenosti s 3D modeli (kar vodi do velikih proizvodnih ostankov materiala) ter v neskladju s splošno sprejetimi in industrijskimi standardi.

SOLIDWORKS® MBD (Model Based Definition - definicije na osnovi modela) je integrirana proizvodna rešitev za SOLIDWORKS 3D programsko opremo za načrtovanje, s katero se izognemo zamudni pripravi 2D dokumentacije. S SOLIDWORKS MBD lahko sporočite informacijo za izdelavo kosa (PMI - Product Manufacturing Information) neposredno v 3D tehniki, mimo zamudnih 2D postopkov in odpravite morebitne težave. Podjetja, ki so sprejela metodologijo MBD poročajo o prihrankih na več področjih vključno z zmanjšanjem proizvodnih napak, zmanjšanjem ostankov in stroškov predelave ter nižje stroške javnega naročanja za kupljene dele.

Video

Za ogled video vsebin morate potrditi funkcionalne piškotke.
SOLIDWORKS MBD pomaga načrtom hitreje do proizvodnje

SOLIDWORKS MBD opredeli PMI neposredno v 3D, pri tem pa zaobide stroške in čas, povezana z razvojem 2D risb, kar lahko znaša tudi do 50% celotnih stroškov razvoja. Ustvarjanje 3D PMI prav tako pomaga pospešiti komunikacijo, zmanjša čas od zasnove do dobave ter zmanjša napake zahvaljujoč njegovim 3D podatkom zasliševanja, interaktivnosti in bogatimi meta lastnostmi.
First look SW MBD
mbd
Predstavi 3D podatke v čisti in strukturirani obliki

Razen 3D PMI definicije, SOLIDWORKS MBD pomaga organizirati bogate podatke v čisto in strukturirano 3D predstavitev z različnimi pogledi in nastavitvami prikaza. Medtem ko obračate model lahko celo inteligentno pokaže ali skrije 3D komentarje za večjo jasnost medtem ko spoštuje vse kritične komentarje.
Prilagodite 3D izhodne predloge

SOLIDWORKS MBD prinaša obsežen sklop vnaprej določenih predlog. Več vidikov 3D izpisnih predlog, kot so prikaz, podjetje ali oddelčni logotipi; 3D vidno polje, sličice, tekstovni opisi, linki od meta lastnosti, tabele, je možno prilagoditi, da dobimo posebne izsledke kot so npr. inženirske skice, zahtevki za ponudbo in inšpekcijska poročila. Ko je enkrat vse nastavljeno, te predloge lahko služijo kot notranje in zunanje smernice za vse oddelke kot so proizvodnja, postopki, kakovost in javna naročila.
Customize 3D Output Templates
Easy 3D output and distribution
Izpišite in razširite 3D podatke v obstoječem procesu

SOLIDWORKS MBD objavlja široko sprejete formate datotek kot so eDrawings® in 3D PDF datoteke, ki so pogoste uporabljene v obstoječih procesih. eDrawings datoteke je možno odpreti v brezplačnem eDrawings Viewer-ju. 3D PDF pa si je možno ogledati z uporabo več različnih brezplačnih orodij, vključno v Adobe™ Reader-ju. Za zagotavljanje povezanosti informacij kot so inženirske beležke, BOM in bogate meta lastnosti, lahko dodatno raziskujete model v 3D tudi s 3D orodji kot so Pan, Zoom, Rotate, Measure, Section.
V skladu z industrijskimi standardi

SOLIDWORKS MBD pomaga podjetjem, da so v skladu s prevladujočimi industrijskimi standardi kot so MIL-STD-31000A, ASME Y14.41, ISO 16792, DIN ISO 16792 in GB/T 24734. Skladnost vam daje konkurenčno prednost za doseganje več sklenjenih pogodb in izvedbo projektov, ki sledijo strogim zahtevam, omejenemu času ter proračunu.
Comply with industry standards
mbd 2
Delite, arhivirajte in ponovno uporabite pametne 3D podatke

SOLIDWORKS MBD pomaga neposredno deliti, arhivirati in ponovno uporabiti pametne 3D podatke, vključujoč geometrijo, PMI, poglede in podatke, tako da vi in vaši dobavitelji ne zapravljate časa pri ustvarjanju tradicionalnih 2D risb.
Sodelujte z notranjimi in zunanjimi interesnimi skupinami

Potrebujete proizvodne komentarje iz delavnice ali od zunanjih prodajalcev? S SOLIDWORKS MBD, to ne predstavlja težave! Vaši sodelavci lahko enostavno pregledajo in dajo pripombe na vaše načrte v SOLIDWORKS-u, eDrawings ali 3D PDF formatu. Pripombe so shranjene v vašem 3D izpisu za vaš pregled, odobritev, spremembo ali arhiv

Delajte z roko v roki z 2D risbami in izpisi

SOLIDWORKS MBD se združuje z obstoječimi SOLIDWORKS 2D risbami. PMI in pogledi, ki so ustvarjeni v 3D, so na voljo za uporabo v 2D. Z uporabo vgrajenega urednika predlog preprosto ustvarite pogled, ki vsebuje geometrijo in PMI.
mbd 1

Video posnetki

Povezani produktiPrijava