Za nakup se morate prijaviti
brisbone aaa editorbrisbone aaa editor SolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editorSolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editor SolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editorSolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editor 3DEXPERIENCE COMPASS3DEXPERIENCE COMPASS
Splošne informacije: 01 422 49 00
  • Tehnična informatika
  • CNC servis
  • 3D tiskalniki in 3D skenerji
  • Storitve 3D tiskanja in skeniranja

SOLIDWORKS Visualize Standard

SOLIDWORKS® Visualize (prej znan kot Bunkspeed) vključuje paket samostojnih programskih orodij, ki združujejo zmogljivosti vodilnih renderjev z načrtovalsko usmerjenimi funkcijami in delovnim tokom ter omogočajo oblikovalcem, inženirjem, tržnikom in ustvarjalcem drugih vsebin enostavno in hitro ustvarjanje vizualnih vsebin. Uvozite SOLIDWORKS, Autodesk Alias®, Rhino®, SketchUp® in mnoge druge CAD formate ter ustvarite prepričljive prizore in najbolj realno vsebino kot se da.

SOLIDWORKS Visualize pomaga organizacijam, vključno z ne-tehničnimi uporabniki, da lahko iz 3D CAD podatkov ustvarjajo fotorealistične marketinške vsebine, ki so le v nekaj minutah pripravljene za tisk ali spletno stran. Od statičnih slik za animacije in poglobljenih spletnih vsebin, SOLIDWORKS Visualize poda fotografske vsebine, ki jasno in čustveno prikazujejo izdelke v resničnem svetu. Preprost, intuitiven vmesnik omogoča uporabnikom orodja, da lažje razvijajo bogato, foto kakovostne vsebino, ki omogoča vsem uporabnikom na katerikoli ravni usposobljenosti, da izboljšajo odločitev in 3D izkušnjo na hiter, enostaven in zabaven način.

Video

Za ogled video vsebin morate potrditi funkcionalne piškotke.

Povezani produkti

Obsežen komplet orodij za enostavno ustvarjanje slik, animacij in interaktivnih vsebin.


Prijava