Za nakup se morate prijaviti
brisbone aaa editorbrisbone aaa editor SolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editorSolidCAM logo tool leaders 160x105 17above editor SolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editorSolidWorks Logo Red Horizontal with Tagline 160x105 editor 3DEXPERIENCE COMPASS3DEXPERIENCE COMPASS
Splošne informacije: 01 422 49 00
  • Tehnična informatika
  • CNC servis
  • 3D tiskalniki in 3D skenerji
  • Storitve 3D tiskanja in skeniranja

Namestitev programske opreme

Namestitev programske opreme lahko izvedete na dva načina:
  • iz namestitvenih datotek, ki jih prenesete s SOLIDWORKS spletne strani. Ta način je priporočljiv, saj lahko vedno prenesete najnovejši popravek (Service pack) željene verzije SOLIDWORKS.
  • iz SOLIDWORKS DVD-ja, ki ga lahko kupite preko naše spletne trgovine.  DVD medij vsebuje vedno instalacijske datoteke prve izdaje posamezne verzije SOLIDWORKS, to je SP0.
Več informacij v brošuri.

V kolikor imate pri namestitvi težave, smo vam na voljo preko spletne podpore ali telefona 01/ 422 49 06. 

Preberite si še sistemske zahteve za optimalno delovanje SOLIDWORKSa.


SW Install Mngr jan 2020

Povezani produkti

ePodpora je osnovni način reševanja težav, ki zagotavlja sledljivost in pregled nad zahtevki. Vpišite se v aplikacijo HappyFox ter nam pošljite vsa vaša vprašanja znotraj te aplikacije.
Za hitro in enostavno pomoč si namestite TeamViewer. Dobra tehnična podpora, ki jo zagotavljajo naši strokovnjaki je lahko ključnega pomena za vaše tekoče in učinkovito delo.
Sistemske zahteve za instalacijo. Z uporabo teh informacij si zagotovite, da bo vaše delo s SOLIDWORKS-om in SOLIDCAM-om vedno podprto in optimizirano s sistemom za strojno opremo, operacijskim sistem...
Več kot dva milijona uporabnikov, na stotine SolidWorks zastopnikov (VAR), partnerjev in osebja SolidWorks po vsem svetu - vsi zagotavljajo talent in izkušnje.


Prijava